Sign in / Join

Prima lovitură primită de Astra lui Șumudică!

506
0
Share:

Dan Nistor, mijlocaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, este primul fotbalist important din Liga 1 care refuză oferta liderului Astra Giurgiu, foarte probabila viitoarea campioană a României.

dan-nistor

Ex-internaționalul gorjean a declarat că nu se gândeşte la un transfer la Astra, chiar dacă nu şi-a primit de o jumătate de an salariul la echipa antrenată de Edward Iordănescu. Pandurii luptă pentru locul 2, poziție care asigură prezența în preliminariile Ligii Campionilor. „Vreau să-mi duc contractul la bun sfârşit cu Pandurii, mai am un an de contract din vară, deci nu mă gândesc la Astra. Am vorbit doar cu impresarul meu, Lucian Marinescu, au fost însă chestiuni personale”, a declarat Dan Nistor la DigiSport.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, anunțase după victoria cu Steaua (scor 2-0) că i-a propus mijlocaşului de 32 de ani să semneze din vară cu liderul Ligii 1: „M-am întâlnit întâmplător cu Nistor, eram cu echipa în mall şi el, aţi văzut, a plâns prin toate ziarele că nu vrea să mai stea, să fie liber. Şi eu am zis că, dacă există varianta să rămân la Astra în vară, discutăm. Atâta tot!”.

Autor al golului 2 în meciul Viitorul – Pandurii (scor 0-2), Dan Nistor crede într-o victorie în runda următoare, cu Dinamo. Mijlocaşul a marcat primul său gol în acest sezon al Ligii 1. „Partida cu Dinamo va fi un meci foarte important şi, dacă vom reuşi să ne impunem, ne consolidăm locul 3 înainte de meciul cu Steaua. Putem spune că este o finală mică a campionatului. Noi vrem să câştigăm fiecare meci şi să scoatem maximum”, a încheiat Nistor.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER