Premier League, lobby pentru rămânerea Marii Britanii în U.E.

586
0
Share:

Conform BBC, Richard Scudamore, preşedintele Premier League, îndeamnă cluburile din Marea Britanie să voteze împotriva ieşirii din Uniunea Europeană la referendumul care va avea loc joi.

457894908-1400x788

Richard Scudamore a declarat pentru BBC Radio că ar fi nepotrivit ca Premier League să fie de acord cu ieşirea Regatului Unit din UE. „Ne este mai bine dacă ne prefacem că vrem să jucăm un rol în lume şi că suntem cetăţeni oneşti sau vrem să transmitem lumii un semnal de alarmă că vrem să rupem legăturile. Ei bine, a doua variantă nu prea se potriveşte atunci când călătoreşti prin lume precum noi”.

  • Cetăţenii cu drept de vot din Marea Britanie vor hotărî joi dacă sunt sau nu de acord cu rămânerea regatului în cadrul Uniunii Europene. Ultimele sondaje prezentate de presa britanică arată că procentul celor care susţin rămânerea în UE îl depăşeşte pe al celor care vor separarea.

Premier League este o competiţie de fotbal organizată din anul 1888, în care evoluează echipe atât din Anglia, cât şi din Ţara Galilor, ţări care fac parte din Marea Britanie.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER