Ponturi pariuri – Cum să îți mărești rata de câștig la pariuri sportive

439
0
Share:

Tipsterii site-ului Pariori.ro vă oferă cele mai bune ponturi pariuri din România, analizate de cea mai bună echipă de specialiști din domeniu.

 

Ponturi pariuri sportive

Fiecare pont are la bază o analiza minuțioasă a tipsterilor noștri, pentru a vă ajută să decideți cu acuratețe la care dintre selecții doriți să apelați pentru a construi un bilet. Ponturile propuse de echipa noastră sunt însoțite, întotdeauna, de minim 3 argumente care subliniază rațiunea pentru care am oferit cotele în cauză. Spre deosebire de alte site-uri de specialitate – cu excepția secțiunii Biletul Zilei – tipsterii pariori.ro oferă pontul ”single”, fără a-l combina cu alt eveniment. E la latitudinea pariorului să decidă în care selecție are mai multă încredere și dacă le va juca individual sau adăuga într-un ”combo”.

 

Ponturi pariuri din fotbal

Cele mai multe ponturi pe care le puteți găsi pe pariori.ro vin din fotbal, fiind sportul la care apelează de cele mai multe ori cei pasionați de pariuri. În general, selecțiile vin din campionatele de top din Europa, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 sau Serie A, iar cei care ne urmăresc beneficiză și de minim un pont pentru fiecare meci disputat în Liga 1 sau Cupa României. În cazul în care oferta nu e stufoasă, apelăm în dese rânduri la campionatele nordice, Suedia, Danemarca sau Norvegia, dar și la campionatele în care evoluează jucătorii români, fiind mult mai la îndemână de urmărit și înțeles. Ponturile pariuri se bazează, în mare, pe forma echipelor, poziția din clasament, dar și istoria recentă a meciurilor directe. Tipsterii Pariori.ro oferă printre cele mai mari cote din România, rare fiind cazurile în care o selecție înregistrează o cotă mai mică de 1.40. Scopul e să oferim cote cât mai atractive, iar bilanțul la sfârșitul lunii să fie pozitiv, după ce atribuim aceeași miză fiecărei selecții.

 

Ponturi pariuri tenis

Tenisul e din ce în ce mai prezent în selecțiile pe care le oferim zilnic, având în vedere și rata de succes din ultima perioadă. Oferim ponturi ”single”, combo-uri în Biletul zilei, dar și serii de ponturi pe o singură competiție, din care pariorii sunt invitați să culeagă ce cred, în funcție de argumente oferite de tipsterii noștri. Astfel de ponturi pariuri pot fi găsite în secțiunea ”Sporturi”. Selecțiile pot varia, în condițiile în care nu mergem neapărat pe pariuri de tip ”solist” și încercăm să variăm propunerile, mergând pe pariuri de tip ”over” și ”under” privind game-urile sau set-urile, dar și pe ”câștigător exact”, într-un turneu important. Tot în secțiunea „Sporturi” vă oferim ponturi din baschet, hochei sau handbal, care vin tot cu cote îndrăznețe, scăzând rar sub 1.40. Site-ul pariori.ro pune la dispoziție și ponturi din snooker, care înregistrează un real succes: site-ul a bifat un procentaj de peste 80% din evenimente anticipate corect, în urma analizei specialiștilor noștri.

Strategia principală și sfatul pe care tipsterii noștri îl oferă pariorilor vizează exclusiv atenția cu care își culeg, ajutați de argumentele oferite de noi, selecțiile. Dacă alte site-uri de specialitate merg pe combinații ale evenimentelor, echipa pariori.ro are ca obiectiv reușita lunară a peste 50% din ponturile pe care le propunem pe site. Cotele oferite de noi nu sunt nici cele mai ridicate, dar nici cele mai mici, pe care evenimentul le înregistrează pe piața românească a pariurilor, ci o medie a acestora. De altfel, cotele pot varia în funcție de rata de pariere înregistrată de casele de pariuri la care decideți să vă plasați mizele. Tipsterii noștri culeg cu atenție evenimentele din ofertă, fără un număr zilnic de ponturi, pentru a sublinia faptul că sunt propuse doar selecțiile care au o șansă ridicată de reușită și că, mai mult decât numărul de ponturi, contează calitatea acestora.

 

Tagszoom
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER