Sign in / Join

Ponor și Drăgulescu, anunț neașteptat la revenirea în țară de la Olimpiadă

429
0
Share:

Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu, doi dintre cei mai titrați campioni din gimnastica mondială, nu intenționează să se retragă și au ambii ca obiectiv participarea la J.O. 2020 de la Tokyo.

dragulescu ponor

Cei doi au făcut acest anunț pe aeroport, la recenirea în țară de Rio de Janeiro. Cătălina Ponor, locul 7 la bârnă, nu a mai reușit să reediteze performanțele de la Londra (un argint și un bronz) și Atena (trei medalii de aur), dar cu ambiția care o caracterizează ea a declarat că vrea să-și ia o revanșă la Tokyo.

„Din păcate, așa a fost să fie! Am încercat să mă adun cât am putut, am încercat să fac un rezultat cât mai bun. Nu a fost să fie cum am vrut. Sunt o sportivă cu pretenții, care și-a dorit întotdeauna să facă cât a putut de bine. Dacă eram mai concentrată, dacă nu aveam emoții, pentru că nu am avut în viața mea așa emoții cum am avut acum, și îmi făceam exercițiul cum l-am făcut în calificări probabil acum aveam medalia de gât. Mă gândesc deja la o nouă olimpiadă, important este să fiu sănătoasă și atunci zic că o să ajung și acolo. Îmi doresc să ajungem cu echipa la Tokyo, pentru că din punctul meu de vedere medalia pe echipe este cea mai importantă. De fel sunt ambițioasă și dacă ceva nu îmi iese, mă ridic și mă ambiționează să mă duc mai departe”, a declarat Cătălina Ponor, care săptămâna trecută a împlinit 29 ani.

Drăgulescu așteaptă premiul pentru „argint”

Marian Drăgulescu, locul 4 în finala de sărituri, la egalitate de puncte cu medaliatul cu bronz, afirmă că a dat totul și s-ar bucura dacă statul român l-ar recompensa ca pentru locul 3: „A fost o finală foarte puternică, mă bucur că am reușit să-mi fac săriturile. Am venit al treilea ca punctaj în finală, dar din păcate la J.O. nu se dau egalități, dar am primit foarte multe mesaje pe Facebook, de la lume. Mi-au spus că pentru noi ai luat medalia de bronz, ai ieșit pe locul 3, chiar m-aș bucura ca statul român să mă recompenseze și pe mine ca pentru un punctaj de locul 3”.

  • Drăgulescu și-a fixat de asemenea ca obiectiv viitor o prezență la J.O. 2020: „Cu siguranță, motivația mea cea mai mare a rămas în picioare și anume medalia de aur la J.O., mi-am fixat ca obiectiv pe termen lung Tokyo, dar o s-o iau pas cu pas”.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER