Sign in / Join

Pompiliu Popescu îl dă în judecată pe Răzvan Burleanu

660
0
Share:

Acuzat de președintele FRF că a făcut afaceri pe spinarea echipei naționale, medicul Pompiliu Popescu a decis să-l acționeze în instanță pe Răzvan Burleanu.

pompi

„Pompi” a fost îndepărtat de la națională cu numai o lună înainte de startul Campionatului European. Modul în care FRF a ales să-l „execute” a stârnit reacții din partea multor legende ale fotbalului, majoritatea declarându-se de partea celui care a avut grijă de „tricolori” în ultimii 25 de ani. Când a realizat sprijinul de care se bucură Pompiliu Popescu, Răzvan Burleanu a ieșit la atac, aruncând pe piață o serie de acuzații la adresa fostului medic al României.

Firesc, Popescu a decis să se apere și o va face în instanță. „Dr. Pompiliu Popescu este decis să-l acţioneze în justiţie pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, urmare a gravelor acuzaţii pe care acesta i le-a adus. Afirmaţiile grave lansate în spaţiul public de Răzvan Burleanu, referitoare la «meniul jucătorilor echipei naţionale din ziua şi preziua meciului cu Finlanda», «acordarea de consultaţii medicale nefiscalizate în hotelul echipei naţionale din Antalya 2016 jucătorilor aparţinând unor echipe de club», precum şi cele referitoare la«achiziţionarea de medicamente pentru loturile naţionale», au afectat imaginea şi reputaţia profesională a dr. Pompiliu Popescu şi a staff-ului medical pe care l-a condus, înscriindu-se în registrul unor acuzaţii nefondate (…) Impactul afirmaţiilor preşedintelui FRF este unul puternic, iar consecinţele sunt deosebit de grave, întrucât s-a indus ideea unei lipse de profesionalism şi de probitate morală şi profesională a dr. Pompiliu Popescu”, se arată într-un comunicat de presă trimis de fostul medic al echipei naționale.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER