FOTO. Poli Iași și-a găsit antrenor, după demiterea lui Leo Grozavu! Moldovenii doresc să aducă pe banca tehnică un fost jucător de la CFR Cluj

Poli Iași și-a găsit antrenor, după despărțirea de Leo Grozavu. Conducătorii clubului ieșean au pus ochii pe un fost jucător al celor de la CFR Cluj, pe care îl consideră potrivit pentru banca tehnică a echipei. Recent, au apărut unele informații în spațiul public potrivit cărora Ovidiu Burcă, fostul antrenor de la Dinamo, ar fi putut ajunge la Iași.

Ulterior, președintele Consiliului Director al Politehnicii a făcut dezvăluiri cu privire la numele celui pe care ieșenii vor să îl aducă pe post de tehnician.

Poli Iași și-a găsit antrenor: portughezul Tony, fost fotbalist la CFR Cluj

Cornel Șfaițer a făcut anunțul cu privire la încercarea de a-l coopta pe Tony pentru poziția de antrenor, după ce Poli Iași s-a despărțit de Leo Grozavu. Potrivit spuselor sale, au fost mai multe nume care au fost luate în calcul, însă lusitanul este alesul conducerii. De asemenea, președintele Consiliului Director al Politehnicii Iași a dat de înțeles că nu există timp de pierdut în acest sens, întrucât meciul cu FCU Craiova se apropie.

Sursă Foto: Profimedia

„A trebuit să ne mișcăm rapid pentru a scoate echipa din criză. Nu aveam timp să stăm după vreun antrenor, indiferent de cota lui. Noul tehnician trebuie să aibă timp să pregătească meciul cu FC U Craiova 1948, pe care trebuie să-l câștigăm. Din multitudinea de propuneri care au venit pe adresa noastră ne-am decis asupra lui Tony”, a dezvăluit Cornel Șfaițer, conform gsp.ro

În continuare, oficialul celor de la Poli Iași a explicat cum a ajuns la această alegere, prezentând calitățile pentru care Tony merită să fie antrenorul moldovenilor.

„Va fi un De Zerbi de România”

„În ultimii ani am primit numeroase referințe pozitive despre cum lucrează. Are același spirit de luptător pe care-l etala ca jucător, este foarte preocupat de a se perfecționa, are licența PRO, a învățat de la nume mari ale fotbalului portughez, cu care e prieten.

A contat enorm și faptul că vorbește româna și alte limbi de circulație internațională, precum și faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România!”, a adăugat oficialul clubului din Iași, potrivit sursei menționate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare