Plecări pe bandă rulantă de la Steaua. Becali taie în carne vie

760
0
Share:

După Ciprian Marica și Gabi Iancu, alţi doi jucători ai Stelei şi-au reziliat contractele cu formaţia finanţată de Gigi Becali.

steaua

Este vorba despre fotbaliştii Cornel Râpă şi Paul Pîrvulescu, care marţi şi-au reziliat contractele cu Steaua. Râpă (26 de ani) mai avea contract cu Steaua până în vara anului 2017, iar Pîrvulescu (27 de ani) până în iarna acestui an.

Cornel Râpă a ajuns la Steaua în iarna anului 2013. Fundaşul dreapta a câştigat 4 titluri de campion, 3 cu Steaua şi unul cu Oţelul Galaţi, dar şi o Cupă a României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României. Râpă a bifat 25 de apariţii în toate competiţiile pentru echipa bucureşteană în acest sezon, a marcat un gol şi a oferit două pase de gol.

Paul Pîrvulescu a fost transferat de Steaua în 2012, de la Gaz Metan Mediaş. În ultima jumătate de an, fundaşul stânga a evoluat pentru ASA Târgu Mureş, iar în trecut a mai fost împrumutat la FC Volutari şi Viitorul Constanţa. Pîrvulescu a jucat 13 meciuri pentru ASA în acest sezon, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
  • Se remarcă faptul că Becali a renunțat dintr-o singură lovitură la ambii fotbaliști care au ratat lovituri de la 11 metri în decisivul meci cu Ludogoreț Razgrad, din preliminariile Ligii Campionilor.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER