Platforma online din România care lovește Digi Sport și Prima Sport. Competiții sportive pe bandă rulantă difuzate de AntenaPlay

Antena Play, platforma online a trustului Antena TV Group ce difuzează evenimente sportive, emisiuni sau producții nedifuzate pe TV, vine cu un nou val de surprize.

În luna aprilie, cele mai importante evenimente din Formula 1, Cupa Mondială de haltere, Campionatul Mondial de Hochei, Serie B, Liga Portugal sau Liga Campionilor Asiei se văd doar pe Antena Play.

În luna aprilie, pe Antena Play sunt programate două Grand Prix-uri de Formula 1, care pot relansa lupta în fruntea clasamentului: Marele Premiu al Japoniei (5-7 aprilie) și Marele Premiu al Chinei (19-21 aprilie).

  • Pe 2 și 3 aprilie s-au disputat semifinalele Cupei Franței: Lyon – Valenciennes 3-0 și PSG – Rennes 1-0.

Liga Campionilor Asiei, Formula 1 și Cupa Mondială de haltere, doar la Antena Play

Cupa Mondială de haltere se desfăşoară în perioada 1-11 aprilie, în Thailanda. La startul competiţiei se află şi trei sportivi români, Mihaela Cambei (55 kg), Andreea Cotruţa (59 kg) şi Loredana Toma (71 kg), care vor lupta pentru medalii, dar şi pentru calificarea la Jocurile Olimpice 2024.

Naționala României va participa la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia A, Grupa A, în perioada 28 aprilie – 4 mai.

”Tricolorii” fac parte din Grupa A, alături de Ungaria, Slovenia, Italia, Coreea de Sud și Japonia. În luna aprilie, România va înfrunta Italia (28 aprilie) și Slovenia (30 aprilie). Restul partidelor sunt programate în luna mai.

Dacă vor obţine unul dintre primele două locuri ale Grupei A, tricolorii vor participa, în 2025, la Campionatul Mondial, din Suedia şi Danemarca.

În semifinalele Ligii Campionilor Asiei sunt programate partidele:

Semifinale – manșa tur

  • Al-Ain – Al-Hilal (16 aprilie, 19:00)
  • Ulsan – Yokohama (17 aprilie, 13:00)

Semifinale – manșa retur

  • Al-Hilal – Al-Ain (23 aprilie, 21:00)
  • Yokohama – Ulsan (24 aprilie, 13:00)

De asemenea, se vor putea urmări patru etape din Liga Portugal, care programează câteva partide interesante:

  • Sporting – Benfica (6 aprilie, ora 22:30)
  • Benfica – Braga (27 aprilie, ora 20:00)
  • Porto – Sporting (28 aprilie, ora 22:30)

De asemenea, utilizatorii Antena Play, în luna aprilie, îi vor vedea pe Dennis Man și Valentin Mihăilă cum luptă pentru promovarea în Serie A cu Parma, dar și alte două gale de box: De la Mevy Boufoudi, tribut pentru Wilfried Florentin și gala de 27 aprilie de la Vendome.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare