Sign in / Join

Pistorius, tentativă de sinucidere!

467
0
Share:

Oscar Pistorius a fost dus de urgenţă la spital după ce gardienii închisorii unde fostul campion paralimpic este încarcerat au descoperit că acesta şi-a provocat răni la încheieturile mâinilor.

140911063637-01-oscar-pistorius-trial-0911-horizontal-large-gallery

Jurnaliştii de la cotidianul „The Blade Runner” susţin că rănile ar fi apărut după ce Oscar Pistorius ar fi căzut din pat, noaptea trecută.

Pistorius a fost imediat transportat cu o maşină a închisorii Kgosi Mampuru din Pretoria la spitalul Kalafong din capitala Africii de Sud.

Confrm sursei citate doi gardieni ai închisorii le-au spus jurnaliştilor din Africa de Sud că, la un control amănunţit, în celula ocupată de Pistorius au fost descoperite două lame pentru aparatele de ras., în timp ce un alt deţinut le-ar fi dezvăluit oficialilor închisorii că Pistorius şi-ar fi provocat singur rănile.

Pistorius va rămâne în această noapte în spitalul din Pretoria, fiind păzit de zece gardieni ai închisorii Kgosi Mampuru.

Unul dintre cei care-l păzesc pe Oscar Pistorius le-ar fi sus jurnaliştilor de la City Press că fostul atlet „are tăieturi urâte la încheieturile mâinilor, iar doctorii îi schimbă foarte des bandajele”.

În vârstă de 29 de ani, Oscar Pistorius a fost condamnat, luna trecută, la 6 ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, în anul 2013.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER