Pierzi la pariuri? Vezi care sunt cauzele posibile și soluțiile lor!
Sigur te-ai întrebat de ce nu ești la fel de norocos la pariuri ca prietenii tăi sau ca tipsterii profesioniști. Răspunsul poate fi mai simplu decât te așteptai și încercăm să te ajutăm să devii un parior mai bun.
Lipsa unei strategii
Jocul haotic nu aduce nimic bun. Fără un plan concret ai șanse mici să devii un parior eficient. Stabilește un buget din venitul tău pe care vrei să îl aloci pariurilor și modul în care vrei să joci. Găsește tipurile de pariuri care ți se potrivesc, sporturile și echipele pe care vrei să pariezi. În plus, setează-ți o sumă maximă pentru fiecare bilet pe care vrei să îl joci.
Prea multe evenimente pe bilet
Șansele de câștig scad cu fiecare meci adăugat pe bilet. Alege maxim 3-4 evenimente pe fiecare bilet pe care îl plasezi. Câștigul poate părea mai mic pe moment, însă pe termen lung vei obține un profit substanțial și nu vei mai pierde bilet după bilet.
Prea multe pariuri plasate
E bine ca din când în când să mai iei o pauză de la pariuri. Nu trebuie să joci zi de zi dacă nu ai evenimente. Rezistă tentației de a paria pe baschet din Australia sau pe fotbal din Camerun dacă nici n-ai auzit de acele echipe până atunci. Joacă numai ce știi și relaxează-te când nu se desfășoară evenimente pe care le stăpânești.
Nu apelezi la cashout
O unealtă utilă pentru pariori. Eviți pierderea unui bilet din cauza unui eveniment neprevăzut pe final de meci. Nu ezită să apelezi la cashout. N-are sens să menții pariul deschis în ultimele minute pentru 5-10 lei în plus la profit. Sacrifică o sumă mică pentru un câștig garantat, altfel de fiecare dată o să ajungi să regreți că nu ai apelat la această opțiune când ai avut șansa.
Analiză greșită
Când alegi să pariezi un eveniment trebuie să ții cont de toți factorii care pot influența o partidă. Forma de moment, întâlnirile directe din trecut, accidentări, suspendări, condițiile meteo etc. Poți pierde bani dacă ignori astfel de detalii și te orientezi numai după cote sau după numele echipelor și ale jucătorilor implicați.
Nu urmărești meciurile
Cifrele nu sunt totul. Statistica este bună, însă uneori ne poate păcăli. Urmărind meciurile echipelor pe care ne mizăm banii putem descoperi elemente care ne pot ajuta în viitor. Dependența de un anume jucător, slăbiciuni în anumite poziții care pot fi fructificate doar de o parte dintre adversari, toate pot fi detectate numai dacă le observi direct.