Petre Grigoraș, tehnician cu mai multe mandate la formații din primul eșalon fotbalistic al României, este noul antrenor al echipei Foresta Suceava

155
0
Share:

Clubul Foresta Suceava, din liga a treia, a anunțat, joi, că noul antrenor principal al echipei este Petre Grigoraș, tehnician cu mai multe mandate la formații din primul eșalon fotbalistic al României, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Teodorovici declară! ‘Cred că este o dovadă de iresponsabilitate’

În vârstă de 54 de ani, Petre Grigoraș a antrenat ultima oară în liga secundă, la Farul Constanța. În cariera sa, acesta le-a mai pregătit pe FC Onești, Oțelul Galați, Poli Iași, Pandurii Tg. Jiu, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara.

“Începând de astăzi, noul antrenor principal al echipei este Petre Grigoraș. Experimentatul tehnician va ajunge astăzi la Suceava, urmând ca mâine să efectueze primul antrenament pe Areni! Bine ai venit, Petre Grigoraș!”, se arată în comunicatul emis de Foresta Suceava.

Citește și: Noi declarații făcute de Traian Băsescu! ‘Trebuie să mă apăr’

Foresta Suceava a retrogradat, la finalul sezonului trecut, din liga secundă. După două runde scurse din seria 1 a ligii a treia, noua formație a lui Petre Grigoraș ocupă locul al patrulea, cu patru puncte.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply