Sign in / Join

Petkovic, resemnat după 1-1 cu România

Share:

Selecționerul Elveției, Vladimir Petkovic, a declarat că nu este dezamăgit de faptul că echipa sa n-a fost capabilă să câștige meciul cu România: „Nu sunt decepționat că nu am învins. Sper să facem o performanță și mai bună în ultimul meci, cu Franța. Trebuie să ne concentrăm asupra jocului nostru și să ne ameliorăm prestația”.

Romania vs Switzerland

Mai mult, antrenorul sârb se declară „satisfăcut de prestația echipei pe tot parcursul meciului”. „Am simțit forța psihologică a jucătorilor și îi felicit, mai ales pentru că a fost un meci mai greu decât cel cu Albania. Acum am fost mai calmi, în primul meci nu eram eliberați de presiune”, a mai adăugat Petkovic.

Pentru tehnicianul sârb, „Elveția și-a dominat adversarul timp de 80 de minute, dar a fost evident că România nu a lăsat mâinile jos, ci a luptat tot timpul. Am avut ocazii, dar și România a avut, trebuie să ne bucurăm de acest meci”.

În privința șanselor de calificare în Grupa A, Vladimir Petkovic crede că „este prea devreme ca să facem calcule pentru optimi. Suntem dornici de a juca și de a arăta o performanță mai bună în meciul următor, contra Franței. Vrem să mergem mai departe pentru a arăta că avem țeluri înalte. Primul loc în grupă e foarte important, pentru prestigiu, mai ales că îl obții în fața echipei gazdă, însă la fel de bun e și locul 2 sau 3 dacă ne califică mai departe”.

„N-a fost penalty”

Legat de faza penaltiului, sârbul Petkovic a comentat: „Când arbitrul fluieră, nu mai putem comenta acest lucru. Totuși, dacă s-ar fluiera fiecare infracțiune din careu, ar exista numai penalty-uri”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER