Perne auxiliare si accesorii pentru o lunga durata a suspensiilor autoturismului tau

12
0
Share:

Autoturismul tau poate beneficia de imbunatatiri privind suspensiile, iar tu de un sofat mult mai confortabil. Pernele auxiliare sunt o alegere buna, cat si cea mai putin costisitoare fata de alte tipuri de dotari auto. Cu o investitie minima te poti bucura de mai multa stabilitate pe sosele, de un condus mai relaxant, iar drumurile neuniforme nu vor mai reprezenta o problema. In functie de autoturismul tau, poti cauta marca si modelul acestuia, iar mai apoi poti achizitiona perne auxiliare specifice. In acest fel, ai siguranta ca se potrivesc si ca nu vor fi necesare ajustari.

Pernele auxiliare sunt niste accesorii pentru masina ta, ce vor imbunatati suspensiile, le protejeaza si vin cu o serie de avantaje excelente. Astfel, daca vrei sa prelungesti durata de viata a suspensiei, esti cu siguranta in locul potrivit! Pernele auxiliare AirPower pot fi comandate online, in functie de autoturismul tau. Acestea se monteaza si demonteaza rapid si usor, fara sa fie necesare costuri mari si suplimentare pentru operatiunea in cauza. Site-ul perneauxiliare.ro iti prezinta cateva modele, chiar si perne auxiliare Peugeot.

Confectionate din compusi de cauciuc de inalta calitate, pernele pneumatice sunt proiectate special pentru absorbtia socurilor. Acestea sunt concepute pentru a fi montate usor, fara a implica investitii costisitoare pentru autoturismul tau. Pernele se monteaza in interiorul arcurilor de suspensie din spate. Instalarea lor este posibila daca amortizoarele standard sunt structurate in afara cavitatii arcului. Operatia este relativ simpla si nu implica ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele elastice se introduc prin golul dintre bobinele cu arc, pe o masina racordata. Odata aduse in stare de functionare, pernele umplu spatiul interior al arcului, functionand simultan ca un element elastic, dar si ca amortizor de vibratii.

Beneficiile pernelor auxiliare AirPower

Daca te-ai gandit deja sa achizitionezi de la perneauxiliare.ro un set de perne auxiliare AirPower, afla  ca acestea vin cu o serie de beneficii. Este vorba, in primul rand, despre confortul sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme. Nu vei mai avea oroare de drumurile care nu sunt asfaltate corect si sofatul nu va mai parea la fel de dificil.

In al doilea rand, pernele au capacitatea de a ridica nivelul masinii fata de sol si de a echilibra masina pentru incarcaturile masive. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispozitie mai multe modele, ideale pentru masina ta, pe care le poti comanda online. Acestea pot fi montate rapid, pentru a beneficia cat mai repede de un autoturism imbunatatit.

Masina mai stabila cu costuri reduse!

Montarea pernelor auxiliare inseamna o masina mult mai stabila. Totul devine si mai eficient atunci cand conduci cu o remorca, deoarece stabilitatea se mareste la astfel de incarcaturi. Acesta este cu siguranta un alt mare avantaj al pernelor auxiliare, impreuna cu pretul redus al acestora.

Pe site poti vedea toate specificatiile, cat si un video de prezentare, alaturi de pretul pernelor pentru masina pe care o detii. In cazul in care vrei sa afli alte informatii sau ai nevoie de ajutor, poti suna la numarul de telefon sau la office.perneauxiliare.ro@gmail.com.

Share:

Leave a reply