Sign in / Join

Pele: „Nu am văzut niciodată un jucător mai bun decât eram eu în 1970”

522
0
Share:

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a împlinit astăzi 75 de ani. Cu această ocazie, a vorbit pentru spaniolii de la Marca. Printre altele, Pele a mărturisit că n-a mai văzut pe nimeni care să joace atât de bine precum o făcea el în anii 70.

pele-75Întrebat dacă a existat vreun fotbalist mai bun ca el, brazilianul a răspuns: „Vă rog să-mi iertați lipsa de modestie, dar nu am văzut niciodată un jucător mai bun decât eram eu în 1970”.

Cât despre Messi și Ronaldo: „În acest moment, sunt cei mai buni. Leo este un exemplu de determinare și perseverență, iar Cristiano este un marcator excepțional. Ronaldo, pur și simplu, nu se oprește niciodată din înscris goluri. Admir acest lucru la el”, a spus Pele.

În 1970, Pele a câștigat Campionatul Mondial din Mexic, alături de naționala Braziliei. La acel turneu final, Brazilia a jucat și împotriva României, în grupe. Meciul s-a încheiat 3-2 pentru brazilieni, grație a două goluri date de Pele și a unuia reușit de Jairzinho. Pentru ai noștri au marcat Dumitrache și Dembroschi.

Denis Șchiopu

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER