Pe cine nu lasă domnu’ Reghe la naţională?

2015
0
Share:
Laurentiu-Reghecampf-aplauda

Conu Reghe faţă cu Reacţiunea (Credit foto: europafm.ro)

Steaua nu a avut nici un jucător printre cei 14 care au evoluat în ultimul amical al naţionalei, 2-2 în Italia, şi nu mi s-a părut că prima noastră reprezentativă ar fi suferit în vreun fel, ba din contră!

Ca să fii convocat la naţională şi să joci pentru România, trebuie în primul rând să arăţi ceva peste medie la echipa la care eşti legitimat. Iar mie nu mi se pare că vreunul dintre steliştii din actualul lot al lui Gigi Becali a ieşit în evidenţă în acest tur de campionat. Poate vor rupe norii în ultimele două meciuri cu Viitorul, dar nici în atari condiţii nu văd ca vreun stelist să merite chemarea lui Iordănescu în ianuarie, pentru că e nevoie de constanţă în evoluţii şi de o perioadă mai mare în care să demonstrezi că eşti cu adevărat un fotbalist remarcabil.

Să zicem că un stelist sau doi ar fi totuşi convocat/convocaţi de selecţioner pentru acţiunea din această iarnă. Orice om normal la cap care lucrează la clubul lui Becali ar fi mândru că, după o jumătate de sezon modestă, sunt jucători ai Stelei care rămân în vederile lui Iordănescu. Urmează un turneu final, la care România nu a mai fost prezentă de ceva vreme, şi trebuie să îţi doreşti să trimiţi fotbalişti din echipa ta la această competiţie. În primul rând, clubul tău primeşte nişte bani. În al doilea rând, acelor jucători le poate creşte cota şi pot fi vânduţi cu sume bune după Campionatul European. Nu îi poţi trimite direct la Euro, trebuie să mai treacă şi ei nişte teste şi să mai joace nişte meciuri, pentru că nu sunt superfotbalişti.

Atunci, de ce dă naştere domnu’ Reghe unui astfel de conflict Steaua – naţionala României? Greu de explicat cu argumente serioase. Doar ne putem imagina că:

  1. Domnului Reghe îi place scandalul, acesta e hobby-ul lui;
  2. Nu are capacitatea să discearnă în diverse momente ale vieţii;
  3. Nu respectă naţionala, pentru că nu prea a trecut pe acolo;
  4. E duşmanul propriilor jucători.

Dacă voi găsiţi un răspuns plauzibil, aştept să comentaţi!

Share:

Leave a reply