Patronul din Superliga a anunțat construirea noului stadion: „Mini Old Trafford! Îl inaugurăm cu FCSB”

FC Botoșani a rămas în SuperLiga, după un baraj disputat cu CS Mioveni, iar Valeriu Iftime are planuri mărețe cu formația moldoveană.

Stadion nou în Botoșani! Anunțul lui Valeriu Iftime

Actuala arenă din Botoșani a fost renovată ultima dată în anul 2013 și are o capacitate de 7.800 de locuri. În viitorul apropiat însă, Valeriu Iftime speră ca formația sa să beneficieze de un nou stadion, modern, care să poată găzdui 10.000 de persoane.

Iftime a dezvăluit că își dorește ca stadionul să fie inspirat după modelul britanic și să fie inaugurat cu FCSB.

„Inclusiv domnul Ciolacu a spus că face stadion la Botoșani, așa că nu mai am nicio treabă. Am niște oameni care vor fi alături de mine să facă stadionul. Dacă sunt serioși, așa cum n-au fost până acum, vorbesc despre actualul primar care a câștigat un al doilea mandat, sper ca de data asta să ia în seamă ceea ce a spus. 

În primul rând, să avem o academie de fotbal la Botoșani, susținută mai mult din banii publici, pentru că sunt copiii orașului. Și un stadion de care toată lumea s-ar bucura. Maximum 10.000 de locuri. Am făcut un proiecțel, o bijuterie!

De 9.000 de locuri, mi se pare. A fost un stadion pe care l-am propus eu acum vreo opt ani de zile, un fel de stadion englezesc, tribunele fiind cumva separate, bineînțeles fără pistă de alergare. 

Era făcut în așa fel încât construcția stadionului să se poată face în așa fel încât, în toată perioada asta, să se joace fotbal pe stadion. Adică plecatul echipei la Iași sau în altă parte ar fi fost o crimă pentru mine și pentru supoterii botoșăneni.

Da, mi-aș dori un fel de stadion englezesc. Cred că o să fiu mai ascultat. Așa o să fie, un ”mini Old Trafford”. (n.r. – cu cine vreți să-l inaugurați?) Cu FCSB, normal!”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Sport.ro.

Bogdan Andone rămâne la FC Botoșani

Finanțatorul moldovenilor a decis să continue cu Bogdan Andone pe banca tehnică și din noul sezon de SuperLiga.

Cei doi își doresc acum să facă o echipă puternică și să nu mai resimtă emoțiile retrogradării până în ultima clipă.

Sunt acasă la Bogdan și vă dau o veste extraordinară. Va rămâne antrenorul nostru în următorii doi ani de zile. Știu că îl iubiți mult și că mi-ați dat atâtea mesajedar nu v-am răspuns, ci ne-am filmat împreună, ca să vedeți că suntem aici„, a fost începutul dialogului dintre Valeriu Iftime și Bogdan Andone.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare