Pasiunea secretă a Teodorei Stoica pentru Mirel Rădoi a ieșit la suprafață după ani buni. Fiica managerului FCSB a recunoscut că l-a simpatizat pe fostul selecționer

Teodora Stoica (29 de ani) este fiica oficialului de la FCSB, Mihai Stoica. Frumoasa fiică a lui MM este alături de tatăl ei atât pe terenul de fotbal, cât și în viata personală. După atâția ani în care a cunoscut multe persoanje din fotbalul românesc, Teodora Stoica a numit fotblistul de la FCSB pentru care a avut o admirație în trecut.

Teodora Stoica, îndrăgostită de un fost căpitan

FCSB este clubul pentru care Teodora Stoica a lucrat în ultimii ani. Aceasta s-a ocupat de departamentul de marketing al clublui. Fiind foarte des în jurul clublui, fiica lui Mihai Stoica a dezvăluit de cine a fost îndrăgostită în trecut.

Teodora Stoica a fost prezentă la renumita emisiunea a lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Aceasta a fost întrebată de ce personaje din showbiz a fost îndrăgostită, iar răspunsul ei a fost foarte sincer. Fiica managerului de la FCSB a avut de spus două nume foarte importante atât în lumea pentru FCSB, cât și pentru fotbalul național, Mirel Rădoi și Nicolae Dică.

„Mirel Rădoi. Când eram mică mergeam în vacanțe și mie îmi plăcea de el. Și de Dică îmi plăcea când eram mică.” a mărturisit Teodora Stoica.

Teodora Stoica și Matei Lucescu s-au despărțit după un episod foarte tensionat petrecut în urmă cu mai mulți ani

Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, și Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, fost antrenor la Rapid, printre altele, fost selecționer al naționalei României și în prezent antrenor la PAOK Salonic, au avut o relație de tip amoros în urmă cu ceva timp, când erau adolescenți.

Presa tabloidă a relatat la vremea respectivă că Teodora Stoica și Matei Lucescu au mers împreună la o petrecere. Acolo, cei doi s-au certat foarte rău din cauza faptului că ea ar fi dansat la un moment dat în apropierea altor băieți aflați acolo.

Fiul lui Răzvan Lucescu a fost foarte deranjat de această chestiune și ar fi început să o jignească pe prietena lui. Aceasta, imediat, a încercat să părăsească incinta respectivă, nu înainte de a-i „oferi” lui Matei două palme peste figură. El a fost ținut cu mare dificultate în acele momente de anumite persoane care au asistat la acel eveniment.

Ulterior, cei doi s-au întâlnit la instituția de învățământ pe care o frecventau. Acest lucru a generat apariția unor noi tensiuni între ei, totul finalizându-se cu o nouă „rundă” de jigniri reciproce, dar și cu un gest mult mai aspru venit din partea lui Matei Lucescu. Fiul lui Răzvan Lucescu i-a aruncat Teodorei telefonul pe scări.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare