Parma s-a răzgândit! Cât cere acum pe Dennis Man, fotbalistul dorit de Dortmund, Lyon sau West Ham

Dennis Man (25 de ani) este un fotbalist curtat în această vară, iar internaționalul român se află în atenția unor cluburi precum Borussia Dortmund, Lyon sau West Ham.

Parma i-a scăzut prețul lui Dennis Man

Inițial, despre Parma s-a scris că solicită nu mai puțin de 18 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, un fotbalist care a „explodat” în ultimul sezon din Serie B. În cele din urmă însă, italienii au ajustat prețul și au ajuns acum la 12 milioane de euro, notează Sport Parma.

Decizia celor de la Parma este una surprinzătoare, dacă ar fi să ținem cont de profitul clubului în cazul în care Dennis Man va fi vândut pe această sumă. Adus de la FCSB pentru 11 milioane de euro la începutul anului 2021, internaționalul român le-ar aduce în cont doar un milion de euro în plus.

Rămâne de văzut cum se va descurca Man la EURO 2024 alături de naționala României, dar și ce propuneri vor mai apărea între timp pentru fotbalistul Parmei.

Borussia Dortmund a stricat negocierile dintre Parma și Dennis Man

Deși a declarat că vrea să continue la Parma, Dennis Man poate fi întors din drum de către Borussia Dortmund. Italienii anunță că negocierile dintre român și actualul club pentru prelungirea contractului au intrat în impas și sunt șanse mari ca fotbalistul să ajungă în Bundesliga în această vară.

Cel mai probabil, Giovanni Becali, cel care a intermediat transferul de la FCSB din 2021, dar și cel care poartă negocieri cu Parma pentru prelungirea contractului, a pus pe „hold” tratativele cu italienii și discută în aceste momente cu reprezentanții de la Borussia Dortmund.

„Pentru mine a fost un sezon bun, sunt fericit că am îndeplinit obiectivul echipei (n.r. – Parma), acela de a promova în Serie A. Suntem fericiţi. Personal cred că puteam să fac şi mai bine, însă per total sunt mulţumit cu ceea ce am făcut.

Vreau să continui să joc în Serie A. Am avut trei ani în Serie B și știu ce înseamnă. Vreau să joc la cel mai mai înalt nivel, am dorința de a evolua cu Parma în Serie A”, spunea Dennis Man, pentru FRF TV, înainte de EURO 2024.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare