Parma, anunț de ultim moment despre Dennis Man! Ce se întâmplă cu prelungirea contractului

Dennis Man (25 de ani) se bucură de vacanță în aceste zile, după ce a fost prezent alături de România la turneul final din Germania.

Dennis Man încă nu a semnat prelungirea cu Parma

Chiar dacă Giovanni Becali a anunțat că Dennis Man va semna în primele două zile ale acestei săptămâni prelungirea contractului cu Parma, acest lucru nu s-a întâmplat în cele din urmă. Directorul sportiv al clubului italian, Mauro Pederzoli, a vorbit despre situația internaționalului român, în cadrul unei conferințe de presă.

„Suntem aproape (n.r. să ajungă la o înțelegere cu Man). O spunem de ceva vreme, dar programul nu ne-a ajutat, mai întâi Campionatul European, apoi au venit vacanțele, dar suntem optimiști.

Prelungirile contractelor sunt importante în această vară. Dorința noastră este să confirmăm o bună parte din lotul de anul trecut și din acest motiv dorim să continuăm cu mulți dintre jucătorii aflați la final de contract”, a spus oficialul Parmei.

Dennis Man poate deveni cel mai scump fotbalist român din istorie

În momentul de față, Radu Drăgușin deține recordul și este cel mai scump fotbalist român din istorie. Acesta a ajuns de la Genoa la Tottenham pentru 31 de milioane de euro, însă Giovanni Becali este de părere că Dennis Man îl poate depăși în ierarhie.

Totodată, Giovanni Becali a dezvăluit că și Valentin Mihăilă poate fi vândut pentru o sumă uriașă de  Parma, în pauza de iarnă.

„Mihăilă a semnat prelungirea. De ce înainte de EURO? Pentru că  Parma i-a oferit un contract pe care mulți nu-l au, mai ales la echipe care vin din Serie B în Serie A. Pentru că la Parma va juca titular aproape 90% din meciuri cu antrenorul Pecchia. Antrenorul a spus clubului că are nevoie de acești doi jucători (n.r – Dennis Man și Valentin Mihăilă) și că sunt obligați să îi păstreze.

Dennis Man va prelungi și el, sper să prelungească. Clubul s-a comportat într-un mod ireproșabil. Au venit la Koln (n.r – la meciul Belgia – România), am vorbit cu băieții, am avut un timp liber cu familiile și am putut vorbi cu ei câte 10-15 minute. 

Sper că  Parma să înceapă bine în Serie A.  Parma, dacă va avea rezultate și va fi în primele 10 din clasament, iar dacă Dennis marchează cele 12-13 goluri din Serie B, în decembrie pleacă pe 40 de milioane. Mihăilă, dacă dă 7-8 goluri, pleacă pe 25! Nu e o problemă, pentru că sunt echipe care plătesc. Echipa trebuie să îi ajute și pe ei, mă refer la tot colectivul”, a spus Ioan Becali, potrivit Sport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare