Pariază pe cele mai bune loterii din România

Share:

Cu toții cunoaștem cel puțin o persoană care spune: “să luăm și un bilet la loto”.  O dată cu evoluția tehnologiei loteriile s-au mutat de la casele de pariuri stradale la cele online. Astfel granițele pariurilor pe loto s-au extins. 

Poți paria astăzi din confortul casei tale pe zeci de loterii internaționale cu doar câteva click-uri. Dacă te întrebi unde poți vedea o listă de loterii internaționale cei de la Slots Calendar au pregătit pentru tine o listă. 

Pariuri pe loto online

Ești gata să îți începi aventura online? Ești gata să pariezi pe loto? Ei bine, tot ce trebuie să deții înainte de a începe este un cont la una dintre casele de pariuri unde să poți paria pe loteria dorită. Poți alege orice loterie, miza cu care te simți în siguranță, dar și sistemul dorit. 

De exemplu, poți investi o sumă mică la o loterie de tipul 20/80 și, în același timp, dacă ai un sentiment bun poți să joci cu o sumă mai mare, pariind pe un singur număr la aceeași loterie. Poți urmări statistic ce numere sunt extrase mai des la loteriile de tipul 10/20, unde poți paria pe 1 sau 2 numere. Astfel, statistic vorbind, șansele de câștig sunt mult mai mari. 

Cele mai populare loterii online din România

  1. Loto Polonia Multi 20/80 – Conform statisticilor când vine vorba de loterii online, Loto Polonia este cea mai îndrăgită loterie de români. Extragerile au loc zilnic, de 2 ori pe zi. O extragere este la ora 15, iar cea de-a doua este la ora 22:40. Vei găsi aceste extrageri în funcție de preferințele casei de pariuri fie Loto Polonia 1 și Loto Polonia 2, fie Loto Polonia Multi.
  • Grecia Keno 20/80 – Pe locul al 2-lea găsim Loteria Grecească denumită Grecia Kino, aici extragerile au loc zilnic din 5 în 5 minute, în intervalul orar 09:00-23:55. La fel ca și în cazul Polonia Multi, Loto Grecia îți oferă posibilitatea să mizezi atât pe un singur număr, cât și pe diverse combinații sau pe sisteme de tipul 2/3, 3/4, etc. 
  • Loto Win For Life 10/20 – cea de-a treia loterie populară din România este cea italiană. Acesta Loterie este de tipul 10/20, mulți jucători au profituri mari aici deoarece șansele ca numerele alese de ei să fie extrase sunt foarte mari. Extragerile se țin din oră în oră. 
  • Franța Keno 20/70Formatul acestei loterii este similar cu cel al Loto Grecia Kino 20/80, cu mențiunea că aici avem doar 70 de bile disponibile. Acest lucru înseamnă că șansele de câștig sunt mai mari. Extragerile au loc de două ori pe zi, la 14:30 și 21:30.

Dacă îți place să pariezi pe loterii online, cel mai probabil cochetezi și cu pariurile sportive deoarece urmează exact același format. Dacă vrei să pariezi și pe sport cu cote de top și să vezi ce pariuri pun pariori profesioniști și amatori, intră pe cea mai mare comunitate de social betting din România, pe SportXpert, și devino un parior mai bun nu doar pe loterii, ci și pe sport. 

Pune-te la curent cu felul în care funcționează pariurile sportive și vei avea cu siguranță șanse mult mai bune de câștig, indiferent pe ce alegi să pariezi.

Share:

Leave a reply