Panică la naționala României! UEFA l-a trecut pe lista accidentaților pentru meciul cu Ucraina

România se pregătește de EURO 2024, însă Edi Iordănescu nu are liniște din cauza problemelor medicale acuzate de anumiți fotbaliști.

Denis Alibec apare ca accidentat pe site-ul oficial UEFA

Unul dintre aceștia este Denis Alibec, iar fotbalistul a lipsit din amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein. Mai mult, atacantul s-a antrenat separat la prima ședință de pregătire din Germania, iar pe site-ul UEFA apare că încă este accidentat, ceea ce înseamnă că va rata partida cu Ucraina.

Totul se întâmplă după ce atacantul a venit la lot cu o rană la picior și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-i curăța zona afectată. Chiar dacă au trecut două săptămâni de atunci, Denis Alibec pare că nu este refăcut în totalitate.

George Pușcaș, Denis Drăguș și Daniel Bîrligea sunt ceilalați atacanți convocați de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein, dar și pe lista preliminară pentru EURO 2024.

37 de meciuri și 5 goluri reprezintă cifrele lui Denis Alibec la naționala României, pentru care a debutat în anul 2015.

Primul 11 al României la EURO 2024, în opinia englezilor

Înaintea debutului la turneul final din Germania, România a fost analizată de către jurnaliștii englezi. Aceștia au publicat inclusiv un prim 11 pe care urmează să-l utilizeze Edi Iordănescu, gândit pe un sistem de 4-3-3.

Publicația Sports Mole, care este una de specialitate în ceea ce privește echipele probabile din competițiile europene, consideră că Edi Iordănescu va merge pe mâna lui Florin Niță în poartă, în timp ce Denis Drăguș va ocupa postul de număr 9, ajutat în benzi de Dennis Man și Valentin Mihăilă.

În rest, echipa de start a României este completată de jucătorii așteptați să facă parte din primul 11 al primei reprezentative.

  • Primul 11 al României cu Ucraina: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă.

Programul României la EURO 2024

17 iunie 2024

Belgia – Slovacia (Frankfurt)
ROMÂNIA – Ucraina (Munchen)

21 iunie 2024

Slovacia – Ucraina (Düsseldorf)

22 iunie 2024

Belgia – ROMÂNIA (Koln)

26 iunie 2024

Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt)

Ucraina – Belgia (Hamburg)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare