Sign in / Join

Pandurii, zbor cu peripeții. Probleme la decolarea avionului

484
0
Share:

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu a ajuns miercuri seară, în jurul orei 21.30, pe aeroportul din Viena, cu o întârziere de aproximativ şase ore şi a ajuns la Maribor după aproximativ 12 ore de la plecarea de la hotelul din Bucureşti.

AUSTRIAN-2-660x330

Întârzierea s-a datorat unei defecţiuni la computerul de bord al aeronavei Austrian Airlines cu care echipa trebuia să se deplaseze la Viena. După două încercări de decolare ratate, avionul s-a întors de la capătul pistei de decolare şi pasagerii au fost debarcaţi fiind relocaţi pe alte curse ale aceleiaşi companii. Delegaţia echipei Pandurii a decolat până la urmă în jurul orei 19.30 de pe aeroportul Henri Coandă, tot cu o cursă Austrian Airlines, compania aeriană asigurând şi o masă jucătorilor pe perioada cât au aşteptat următoarea cursă în aeroport.

Deşi au trecut prin câteva peripeţii la acest zbor spre Viena preşedintele Narcis Răducan i-a liniştit pe jucători şi a făcut haz de necaz: „Au senzori de antrenor la bord. S-au prins că n-avem principal şi de aceea nu pleacă avionul”.

O parte din staff a rămas însă pe aeroportul din Viena pentru a aştepta bagajele delegaţiei care nu au putut fi mutate la timp din aeronava cu probleme pe noua cursă cu care a plecat echipa. Austrian Airlines a făcut însă eforturi ca bagajele celor de la Pandurii să ajungă cu următoarea cursă şi să fie duse în cantonamentul de la Maribor în această seară.

  • Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu s-a deplasat la Maribor fără antrenor principal, numele noului antrenor urmând să fie anunţat de către preşedintele Narcis Răducan în următoarele zile. Până atunci jucătorii se vor antrena sub comanda aceluiaşi staff tehnic cu care s-au pregătit la reunirea de la Târgu Jiu, preparatorul fizic Ionuţ Stelescu, antrenorul secund Radu Alexandru şi antrenorul cu portarii Bogdan Pârvu.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER