Palatul lui Gigi Becali a trecut în proprietatea altor milionari în euro. Mitică Dragomir l-a dat de gol pe patronul de la FCSB

Gigi Becali nu mai este proprietarul Palatului din Aleea Alexandru, din apropierea Pieţei Victoria, din Bucureşti. Clădirea istorică din centrul Capitalei l-a costat pe patronul FCSB-ului suma de 7 milioane de euro, în 2006.

De atunci şi până acum, a primit mai multe oferte pentru a vinde proprietatea, chiar şi de la ambasade, dar omul de afaceri a refuzat.

Fiicele lui Gigi Becali, noile proprietare ale Palatului

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali a cedat clădirea impresionantă celor trei fiice ale sale.

”L-a dat fetelor, toate trei fetele îl stăpănesc. A doua zi, după ce a făcut actele, am jucat table cu el, pe o grămadă de bani”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.

Chiar şi Gigi Becali a recunoscut asta, pentru Romania TV: ”Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau”.

A refuzat să-l vândă cu 23 milioane de euro

Dumitru Dragomir a a mai zis că Becali a refuzat o ofertă 23 de milioane de euro pentru Palat.

”Eu i-am dus client cu 23 de milioane și nu a vrut să îl dea fără 25, pentru 2 milioane nu a vrut să îl vândă. Întreabă-l dacă e corect și spune adevărul.

I-am dus un ambasador care îi dădea 23 de milioane, știi că la ambasade au sume fixe. ‘Uite mă, ți-a dat 23 de milioane că așa a aprobat Guvernul țării respective”, a zis fostul şef al LPF.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare