OUT | Florin Andone și-a anunțat plecarea! Atacantul român nu se mai regăsește

Ajuns la 31 de ani, Florin Andone a rămas din nou fără echipă, după despărțirea de Eldense, formație din liga a doua spaniolă.

Florin Andone a plecat de la Eldense

Florin Andone a semnat cu Eldense în vara anului 2023 și a sperat să-și relanseze cariera. Atacantul român a bifat 31 de apariții și a marcat 3 goluri, însă a decis să nu mai continue la echipă, deși mai avea contract până în vara anului următor.

Andone și-a anunțat plecarea printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, iar spaniolii au catalogat această decizie ca fiind una total surprinzătoare din partea românului, asta deoarece nimic nu preconiza acest deznodământ.

„Din toată inima, le doresc mult succes fanilor acestui club minunat. Vă doresc tot ce este mai bun și sunt sigur că Eldense va continua să facă istorie”, a fost o parte din mesajul postat de Andone.

  • De-a lungul carierei, Florin Andone a jucat la Castellon, Villareal, Atletico Baleares, Cordoba, Deportivo La Coruna, Cadiz, Las Palmas, Brighton, Galatasaray
  • Două goluri în 25 de meciuri are Florin Andone la echipa națională a României

Florin Andone a fost dorit de Rapid, înainte să semneze cu Eldense

Înainte să semneze cu Eldense, Florin Andone a fost aproape să semneze cu Rapid. Despre atacantul român s-a scris că a negociat cu formația din Giulești, însă, în cele din urmă, fotbalistul a ales că continue în Spania.

În vară, singurele oferte pe care le-am avut au fost din străinătate, din Turcia şi România. În Spania, lucrurile s-au desfăşurat cu încetinitorul.

Am 30 de ani, doi copii şi nu am mai stat de foarte mult timp cu familia. Nu îmi doream să câştig bani mai mulţi. Căutam un loc în Spania unde să joc şi am venit la Eldense fără să mă gândesc la altceva.

Într-o după-amiază am semnat contractul. Nu am avut nimic de obiectat, nici banii, nici condiţiile. Am vrut să ajung într-un loc în care să fiu iubit.

Sunt foarte fericit la Eldense. Sunt la doar două ore de casă. Nu am mai fost aşa aproape de casă de vreo 10 ani. Toată familia vine să mă vadă jucând. Mă bucur că echipa merge bine, iar eu primesc minute”, a spus Florin Andone, potrivit AS.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare