Omul care îl influențează pe Florinel Coman: ”Doar opinia lui contează!”

Florinel Coman a declarat după remiza cu Rapid, 2-2, că este interesat doar de titlu și că nu este afectat de opiniile celor care îi critică eventuala plecare în Qatar.

FCSB nu a reușit să își ia revanșa față de Rapid. S-a terminat 2-2, într-un meci după care oaspeții au acuzat dur arbitrajul lui Marcel Bîrsan. Florinel Coman îi ia apărarea ”centralului”. Mai mult, vedeta lui Gigi Becali spune că nu este afectat de criticile celor din fotbal. Recunoaște că doar Gică Hagi îl poate influența.

Hagi, omul cu putere asupra lui Florinel Coman

„Am făcut 1-0, am primit acel gol la puțin timp. Iar din fază fixă, contra Rapidului. Dar e un plus față de ei.

Pe noi ar trebui să ne intereseze diferența dintre noi și locul 2. Asta e tot. A mai trecut o etapă, mergem la Sf. Gheorghe. Dacă câștigăm titlul matematic vom sărbători acolo.

Un arbitraj splendid, foarte frumos, mi-a plăcut. Nu glumesc. Era clar că vor fi înjurături, dar ne-a ținut în meci. A știu să ne țină în frâu domnul Bîrsan

E un plus de la acel 4-0. Pe noi ar trebui să ne intereseze diferența față de locul doi. Mergem mai departe. Vom sărbători la Sepsi dacă vom lua matematic titlul. Ne-am învățat lecția, am intrat bine în meci. Fotbalul e imprevizibil, din 1-0 al nostru s-a făcut 1-2. Statistic, stăm rău cu ei, dar pe mine mă interesează campionatul. Până la urmă, nu am pierdut cu o echipă care vrea în Europa. Nu vreau să spun nimic de titlu până nu pun mâna pe trofeu”, a spus Coman la finalul partidei.

„Nu mă interesează ce zice lumea, poate să vină Radu Naum să zică orice, să mă facă praf. Pe mine mă interesează părerea unei singure persoane, cea a lui Gică Hagi. Eu îmi dau viața să pun mâna pe primul titlu după 7 ani și stau să mă gândesc dacă mă ceartă unul și altul?!”.
Florinel Coman


FCSB – Rapid 2-2 (Olaru 10, Al. Băluță 57 / Krasniqi 12, Rrahmani 16)


FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, M. Toma, Al. Băluță, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia – Onea, I. Cristea, Dr. Grigore, Bădescu, Emmers, El Sawy, Funsho, Cîrjan, Papeau, Burmaz, Cepoi
Antrenor: Bogdan Lobonț

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti)
A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel). A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR: Petrescu Radu (Bucureşti). Asistent VAR: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare