Sign in / Join

Oltenii vor să îl dea jos pe șeful arbitrilor

608
0
Share:

Universitatea Craiova a cerut, astăzi, printr-un comunicat de presă, demisia conducerii Comisiei Centrale a Arbitrilor. Președintele CCA, grecul Kyros Vassaras, dar și vicepreședintele comisiei, Alexandru Deaconu, sunt vizați de olteni.

Kyros Vassaras este șeful arbitrilor români din august 2014. (Credit foto: sport.ro)

Kyros Vassaras este șeful arbitrilor români din august 2014. (Credit foto: sport.ro)

Cele mai mari nemulțumiri se leagă de arbitrajul lui Alexandru Tudor din etapa trecută, rundă în care Universitatea a învins Chiajna cu 2-1: „Da, domnule Tudor, protestăm pentru că victoria ne-a lăsat un gust amar. Aţi aşteptat un an pentru a vă răzbuna în urma acuzelor ce vi le-am adus după meciul de Cupa României împotriva echipei Steaua. Sunteţi un om meschin domnule Tudor, iar ca arbitru veţi ieşi pe uşa din dos a fotbalului romanesc”, se arată în comunicatul respectiv.

„Rămânem la convingerea că fiecare individ evoluează până la primul nivel de incompetență. Domnule Vassaras, domnule Deaconu, l-ați atins! Arbitrajul românesc se află de ceva timp într-o cădere liberă, într-o criză cronică ceea ce cere din partea dumneavoastră o acțiune radicală: DEMISIA!”, au adăugat cei de la Universitatea Craiova.

Craiovenii mai subliniază că nici meciurile cu Steaua, Astra Giurgiu și ASA Târgu Mureș nu au fost arbitrate corect.

D.Ș.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER