Olimpiu Moruțan, subiect de discuție în Turcia! Gestul făcut de internaționalul român

Olimpiu Moruțan (25 de ani) nu intră în planurile celor de la Galatasaray pentru sezonul viitor și urmează să fie cedat unei alte formații.

Olimpiu Moruțan nu mai urmărește pagina oficială a lui Galatasaray

În aceeași situație se află și Alexandru Cicâldău, doar că în cazul lui Olimpiu Moruțan lucrurile sunt ceva mai complicate. Fostul fotbalist de la FCSB s-a accidentat grav în luna aprilie și va fi indisponibil până la finalul verii, astfel că va fi destul de greu ca o echipă să-l transfere cu probleme medicale.

Până atunci, Olimpiu Moruțan a fost dat de gol de către jurnaliștii turci. Aceștia au observat faptul că jucătorul român nu mai urmărește pagina de Instagram a celor de la Galatasaray, iar acest lucru ne poate duce cu gândul că cele două părți ar fi decis deja să se despartă definitiv.

De cealaltă parte însă, Alexandru Cicâldău continue să urmărească pagina oficială a lui Galatasaray, chiar dacă se află într-o situație similară cu cea a conaționalului său.

Galatasaray a depășit numărul străinilor din lot, permis de regulament

Cei doi români au ajuns la finalul împrumuturilor de la Ankaragucu, respectiv Konyaspor. Cu toate acestea, Okan Buruk a decis să nu se bazeze pe serviciile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău în noul sezon, astfel că aceștia vor fi nevoiți să-și găsească noi formații.

Pe lângă Moruțan și Cicâldău, Galatasaray nu va mai conta nici pe Ross, Oliviera, Tete și Demir. Principalul motiv al acestei decizii luate de Okan Buruk este reprezentat de faptul că deținătoarea titlului din Turcia a depășit numărul maxim permis de străini în lot, anunță publicația TRT Sport.

În acest moment, Galatasaray are 16 fotbaliști străini în lot, cu 4 mai mulți decât prevede regulamentul din campionatul Turciei. Astfel, Okan Buruk vrea să reducă acest număr sub 12, asta deoarece plănuiește să mai facă anumite transferuri în această vară.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare