Sign in / Join

Olimpiadă fără interes: 20% din bilete, nevândute!

519
0
Share:

Aproximativ o cincime dintre biletele de intrare la competițiile din cadrul Jocurilor Olimpice erau disponibile cu două zile înaintea ceremoniei de deschidere. Mai mult, lucru extrem de rar, încă există tichete disponibile chiar și pentru finalele probelor „regine” ale atletismului, cele de la 100 m și 200 m!

tichete

„Am vândut 4,9 milioane de bilete de intrare, 80% din totalul lor!”, a declarat un purtător de cuvânt al comitetului de organizare. Spre deosebire de precedentele Jocuri, care au avut loc în 2012 la Londra, unde majoritatea biletelor pentru cele mai populare întreceri fuseseră vândute cu luni de zile înaintea ceremoniei de deschidere, pentru Olimpiada braziliană, prima din istoria Americii de Sud, mai sunt încă disponibile 1,2 milioane de tichete.

Iubitorii sportului au ocazia să găsească bilete chiar și pentru finalele de la sprint, unde starul mondial al atletismului, jamaicanul Usain Bolt, va încerca să realizeze, pentru a treia oară consecutiv, o triplă istorică la 100 m, 200 m și ștafetă 4×100 m, așa cum a reușit la edițiile de la Beijing (2008) și Londra (2012).

Cele mai ieftine locuri pentru aceste finale s-au epuizat însă, dar se mai găsesc încă bilete la prețuri cuprinse între 380 și 1.200 de reali (104-328 euro). Au mai rămas, de asemenea, tichete pentru finalele feminine de la 100 m și 200 m, dar și pentru ceremonia de deschidere, programată vineri seară pe legendarul stadion „Maracana”.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER