Sign in / Join

Olăroiu avertizează naționala: România – Elveția, un meci și mai greu!

Share:

Pentru România urmează două meciuri infernale, este de părere Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai apreciați antrenori români ai ultimilor ani.

Olaroiu

 

Chiar dacă activează în fotbalul din Golf, Olăroiu știe ce despre ce este vorba la Euro 2016, dovadă analiza pe care a făcut-o după jocul Franța – România.

„Pentru echipa noastră va fi și mai greu, trebuie să atacăm cu Elveția și Albania. Și cu Albania va fi un meci capital, chiar dacă noi o să câștigăm cu Elveția. E foarte greu când pierzi primul meci din grupă, pentru ca e o presiune fantastică. Eu sper din tot sufletul ca România să se califice”, a spus Olăroiu.

În continuare, fostul „principal” al Stelei a precizat: „Debutul nostru a fost mai puțin norocos. Am fost aproape de un rezultat care ne-ar fi ajutat mult, dar valoarea și calitatea individuală a francezilor au făcut diferența. În joc nu a fost mare diferență. Din păcate, nu am fructificat ocaziile noastre. E greu când joci cu Franța și ratezi. Cel mai important lucru a fost publicul pe care l-am câștigat. Am câștigat mult prin aducerea publicului aproape după acest meci”.

Olăroiu a mai arătat că apreciază curajul tricolorilor de a juca deschis cu Franța, la Paris: „Mi-a plăcut că jucătorii au avut curaj, o atitudine bună și o organizare bună. Va fi mult mai greu de acum încolo, mai ales ca Elveția a câștigat”.

România va juca următorul meci din Grupa A cu Elveția, pe 15 iunie (Paris), în timp ce partida împotriva Albaniei va avea loc pe 19 iunie, la Lyon.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER