OFICIAL | Dan Șucu nu se uită la bani! A plătit peste un milion de euro într-o singură zi pe două transferuri

Rapid continuă transferurile în această vară, iar giuleștenii au oficializat două mutări într-o singură zi.

Rapid, două transferuri într-o singură zi

La câteva ore după ce a anunțat venirea atacantului Timotej Jambor (21 de ani), Rapid a transmis că l-a adus și pe Filip Blazek (26 de ani), cel care evoluează pe postul de fundaș central. În total, Dan Șucu a plătit 1.250.000 de euro pentru aducerea celor doi, iar giuleștenii au anunțat public sumele cheltuite.

Un milion de euro a costat Jambor, în timp ce Blazek a sosit în schimbul sumei de 250.000 de euro. În afara celor doi fotbaliști menționați anterior, Rapid i-a mai adus în această vară pe Luka Gojkovic și Cristi Manea.

Dan Șucu a recunoscut că îi așteaptă pe Florin Niță și Adrian Rus la Rapid

Revenit în România după ce a mers să vadă meciul României cu Slovacia, Dan Șucu a vorbit în aeroport despre transferurile puse la cale de Rapid. Patronul formației din Giulești nu s-a ferit și a recunoscut că Florin Niță și Adrian Rus sunt două ținte în această vară și că s-ar bucura enorm dacă aceștia ar semna cu echipa sa.

Florin Niță și Adrian Rus au un viitor incert în momentul de față. Portarul a ajuns la final de contract cu Gaziantep, în timp ce fundașului central i-a expirat împrumutul de la FC Pafos și va reveni la Pisa, în Serie B.

A fost o atmosferă extraordinară la România – Slovacia, după cum ați văzut și dumneavoastră. Totul face parte din revirimentul fotbalului românesc, am făcut și eu galerie, la fel ca toată lumea. Tot stadionul era în galben, cred că am fost 40.000 români.

Galerie europeană avem deja, se pare că și echipă. Vom vedea cum va fi cu Olanda, mi-ar plăcea să merg și la acel meci, să văd dacă voi prinde bilete. România a făcut o figură extraordinară, sper din toată lumea să continue în aceeași manieră.

Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Șucu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare