OFICIAL | Dan Petrescu n-a avut milă! A dat afară trei jucători de la CFR în aceeași zi

Dan Petrescu a revenit la CFR la finalul sezonului trecut, iar antrenorul român vrea să readucă hegemonia formației din Gruia în Superligă.

CFR s-a despărțit de trei jucători

În cursul zilei de luni, 10 iunie, CFR Cluj a anunțat plecare a trei jucători. Filippo Falco, Petar Mamic și Omar El Kaddouri au părăsit formația, iar ardelenii au ținut să le mulțumească acestora pentru perioada petrecută în cadrul echipei.

Interesant este că toți trei jucătorii enumerați mai sus au semnat cu CFR la începutul anului 2024, astfel că au rezistat la Cluj doar câteva luni. Cel mai probabil, Dan Petrescu nu a fost mulțumit de randamentul acestora de la antrenamentele echipei și a luat această decizie radicală.

Dan Petrescu și-a ales noul staff de la CFR

Dan Petrescu a decis să nu mai cheme pe nimeni alături de el și să se bazeze pe angajații de la CFR Cluj, pe care i-a avut și pe finalul sezonului trecut.

De bază vor fi Ovidiu Hoban (41 de ani), Francisc Dican (46 de ani) și Mihai Ștețca (43 de ani), antrenorul cu portarii al echipei finanțată de către Ioan Varga, conform digisport.ro.

Dan Petrescu a obișnuit să fie înconjurat de aceeași oameni la toate echipele la care a mers în ultimii ani, iar alegerile „Bursucului” au fost unele inspirate, asta deoarece a obținut rezultate remarcabile. Din noua stagiune însă, fostul internațional va fi nevoit să se bazeze, aşadar, pe staff-ul menţionat anterior, asta după ce Valeriu Bordeianu și Bogdan Aldea au decis să plece, după 8 ani de colaborare.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare