OFICIAL | CFR a anunțat transferul! Dan Petrescu, o nouă mutare de titlu în Gruia

CFR Cluj a început o nouă eră sub comanda lui Dan Petrescu, iar ardelenii au anunțat un nou transfer.

Armend Thaqi a semnat cu CFR

Revenit la finalul sezonului pe banca CFR-ului, Dan Petrescu a trecut la fapte. Antrenorul ardelenilor l-a convins pe kosovarul Armend Thaqi să vină în Gruia, iar fotbalistul s-a despărțit deja de Ballkani, club pentru care a evoluat în ultimii 4 ani.

Thaqi este fundaș dreapta și, cel mai probabil, îi va lua locul lui Manea, care are șanse mari să plece de la CFR în această vară.

Bine ai venit, Armend Thaqi!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta

Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri!  

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5 prezențe pentru reprezentativa țării sale .

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de noi!„, a trasmis CFR.

CFR s-a despărțit de trei jucători

În cursul zilei de luni, 10 iunie, CFR Cluj a anunțat plecare a trei jucători. Filippo Falco, Petar Mamic și Omar El Kaddouri au părăsit formația, iar ardelenii au ținut să le mulțumească acestora pentru perioada petrecută în cadrul echipei.

Interesant este că toți trei jucătorii enumerați mai sus au semnat cu CFR la începutul anului 2024, astfel că au rezistat la Cluj doar câteva luni. Cel mai probabil, Dan Petrescu nu a fost mulțumit de randamentul acestora de la antrenamentele echipei și a luat această decizie radicală.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare