OFICIAL | Adrian Mititelu l-a convins! Aflat pe lista lui Dinamo, jucătorul a semnat cu FCU Craiova

Darius Dacian Ghindovean (22 de ani) a semnat cu FCU Craiova. Fostul internațional de tineret a refuzat propunerea lui Dinamo, unde a fost dorit de Zeljko Kopic.

Adrian Mititelu cere promovarea imediată a echipei, după ce FCU Craiova a retrogradat neașteptat în Liga 2. Oltenii se gândesc la Liga 1, dar transferă jucători din Liga 3. După Nestorly Lumbu, ajuns cu Alexandria în al treilea eșalon, Bănia îl va avea și pe Darius Dacian Ghindovean, adus din Liga 3 germană.

Darius Dacian Ghindovean a refuzat Dinamo și a semnat cu FCU

Speranțele rămân intacte la Craiova. Adrian Mititelu este convins că echipa sa nu va avea rivali la primele locuri din Liga 2. Omul de afaceri își reconstruiește lotul, după ce a dat afară multe dintre vedete.

Unul dintre cei veniți este Ghindovean, dorit și de Kopic la Dinamo.

”Bine ai venit, Darius Dacian Ghindovean!
Mijlocașul central român în vârstă de 22 ani a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă 3 sezoane.
Darius are o înălțime de 1.84 m și este jucător, atât de picior stâng, cat și de picior drept.

Darius Ghindovean vine la echipa noastră din Liga a 3-a germană, de la echipa Pr. Munster. În trecut, el a evoluat la echipele SC Kapellen Yth., Duisburg U17 și U19, MSV Duisburg, toate evoluând în campionatele Germaniei.

La nivel internațional, Darius are selecții la echipele naționale ale României la grupele U17, U18, U19, U20, unde a evoluat în 13 meciuri și a marcat 2 goluri.

Îi dorim mult succes și cât mai multe meciuri în tricoul echipei FCU 1948”, se arată în comunicatul postat de FCU Craiova pe contul de facebook.

Aurelian Chițu, Yassine Bahassa, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas, Gabriel Compagnucci și Vlad Achim și-au reziliat contractele cu FCU Craiova, iar Van Durmen s-a transferat la UTA Arad. Pe lista se află și Baeten și Juan Bauza, aflați la un pas de CFR Cluj.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare