OFICIAL | A plecat de la FCSB și a semnat cu o altă echipă din România

În vârstă de 18 ani, Matei Tănasă a fost în lotul FCSB-ului în mai multe rânduri și era considerat una dintre marile speranțe ale campioanei României.

Matei Tănasă a plecat de la FCSB

Cu toate acestea, Tănasă nu a reușit să-i convingă pe cei de la FCSB că merită să continue la echipă și va juca din noul sezon la Poli Iași. Extremă stânga de meserie, tânărul fotbalist a debutat la începutul anului 2022 pentru formația roș-albastră, pe vremea când avea doar 16 ani.

În sezonul trecut, Matei Tănasă a fost împrumutat la Gloria Buzău, alături de care a reușit să promoveze în Superliga.

Bine ai revenit, Matei!

Matei Tănasă a semnat contractul de jucător profesionist cu Poli Iași. Născut la data de 8 octombrie 2005, tânărul fotbalist polivalent, cu talia de 1,80m, s-a format la Didi Junior Iași, de unde a ajuns la FCSB. În sezonul trecut a evoluat de 27 de ori pentru Gloria Buzău, cu care a promovat în Superligă.

Mult succes în Copou, Matei!„, a transmis Poli Iași.

Tony a amenințat că pleacă de la Poli Iași

Tony da Silva (43 de ani) a salvat Politehnica Iași de la retrogradare, în sezonul trecut, dar acum vrea mai mult. Tehnicianul moldovenilor le-a transmis elevilor săi că este total nemulţumit de atitudinea lor după amicalul pierdut cu Zimbru Chișinău, scor 0-3.

Tony a spus că este gata să-și dea demisia de la echipă dacă aceștia nu vor avea o altă față în prima etapă a sezonului.

„Conducerea trebuie să facă un efort mare să aducă un vârf diferit, pentru că am jucat toată pregătirea fără atacant de careu. Avem doar jucători mobili în față, trebuie să ne adaptăm la asta. Nu mă îngrijorează neapărat scorul, eu sunt îngrijorat numai de atitudine. Asta le-am spus și la băieți în vestiar.

Azi nu mi-a plăcut. Bine că s-a întâmplat acum, avem timp să corectăm. Eu cu atitudinea asta sunt primul care pleacă. Nu-mi place! Eu pot să pierd, dar cu capul sus, asta a fost deviza mea de fiecare dată.

Eu sunt ca tatăl lor, când îmi place le spun, când nu-mi place îi cert. Eu nu sunt fraier și nu fac teatru. Am greșit, dar se întâmplă, mă deranjează însă când greșeala se repetă. Avem timp până la meci să ne revenim”, a spus Tony.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare