Ofertă din România pentru Valentin Crețu! FCSB a dat răspunsul pe loc

Valentin Crețu (35 de ani) a fost unul dintre jucătorii de bază ai FCSB-ului în ultimele sezoane și a atras atenția prin evoluțiile sale.

Valentin Crețu, dorit de Gloria Buzău

După ce a devenit campion cu FCSB, Valentin Crețu a intrat în atenția celor de la Gloria Buzău, echipă nou-promovată în SuperLiga. Antrenorul Andrei Prepeliță a recunoscut că s-a interesat de situația fundașului dreapta, însă s-a lovit de un refuz din partea roș-albaștrilor, care nu au de gând să renunțe la fotbalist.

„La Vali Crețu nu cred că vârsta e o problemă, el din punct de vedere fizic arată foarte bine. E un jucător campion, de bază al lor și nu cred că îl vor lăsa liber. Eu am o relație și am vorbit și cu cei de la FCSB, dar nu s-a pus problema să-l lase liber”, a spus Andrei Prepeliță, în cadrul conferinței de presă organizate la reunirea celor de la Gloria Buzău.

Valentin Crețu a sosit la FCSB în 2019, de la Gaz Metan Mediaș. În ultimul sezon, fotbalistul a fost titulatizat în majoritatea partidelor, asta după ce Alexandru Pantea s-a accidentat grav, iar Nana Antwi nu a părut pregătit pentru a fi aruncat în luptă din primele minute.

Valentin Crețu continuă la FCSB

Aflat la final de contract cu FCSB, Valentin Crețu va continua alături de campioana României și din sezonul viitor. Ajuns la 35 de ani, fundașul dreapta s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanți fotbaliști, dar și un om de vestiar, lucruri care l-au convins pe Gigi Becali să-i ofere un nou angajament.

Chiar dacă a fost criticat în trecut de către afacerist, Crețu va rămâne și din sezonul următor. Anunțul i-a aparținut lui MM Stoica, iar oficialul FCSB-ului a transmis direct la microfon acest lucru, în fața unui stadion arhiplin, în penultima etapă din campionat.

Cine își prelungește contractul din vară? Valentin Crețu!” a spus MM Stoica, în momentul în care l-a invitat pe fundașul dreapta să intre pe teren la ceremonie.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare