Obiceiurile noastre se schimbă, electrocasnicele la fel

98
0
Share:

Observând și analizând electrocasnicele dintr-o locuință putem afla multe despre modalitatea de a găti sau despre stilul de viață al unei persoane. Iată care vor fi tendințele în materie de electrocasnice anul acesta.

Multiplicarea frigiderelor

Pentru personalizarea bucătăriei, numeroase sunt persoanele care instalează frigidere mai mici pe planul de lucru sau în insula de bucătărie. Frigiderele mici sunt cele mai răspândite însă există și alte modalități de a păstra fructele, legumele sau băuturile la rece. Unii preferă să opteze pentru o combină frigorifică de ultimă generație, alții pentru o ladă frigorifică.

În orice caz, în 2022, în tendințe vor fi, la fel ca și anul trecut, numeroasele modele de electrocasnice premium existente pe piață. Regăsim numeroase modele de frigidere pe piață precum frigiderele side by side, frigiderele americane, frigider cu o ușă, frigidere cu congelator jos sau frigider french, cu 3 sau cu 4 uși. Deoarece spațiile deschise sunt din ce în ce mai căutate într-o locuință, spații cu geamuri numeroase, aceste aparate ne permit eliberarea spațiului, nu mai există tendința de a instala un frigider imens în bucătărie.

Gătit pe inducție

Dacă cauți o mașină de gătit pentru a-ți echipa bucătăria, trebuie să știi că gătitul pe inducție câștigă din ce în ce mai mult teren în ultima perioadă. Rapiditatea și precizia sunt principalele calități care explică popularitatea sa. În plus, ușurința cu care se curăță suprafața de gătire este un alt avantaj al gătitului pe inducție. Producătorii de electrocasnice sunt dornici de inovație și vin an de an cu modele din ce în ce mai moderne și mai inovatoare.

O eficiență mai ridicată

În acest secol al vitezei în care totul merge pe repede înainte, unele aparate electrocasnice cumulează mai multe funcții pentru a fi mai eficiente. Un exemplu? Cuptoarele de viteză mare care combină gătitul cu convecție și gătitul la microunde. Putem astfel dezgheța carnea după care să o gătim.

Discreția dă dovadă de bun gust

În numeroase bucătării, electrocasnicele sunt discrete, sunt încorporate sau sunt alese în dimensiuni mai mici. Scopul este acela de a crea linii pure. Deoarece tendința în ziua de azi este a apartamentelor de tip loft, electrocasnicele nu trebuie să atragă atenția. Este astfel destul de greu pentru un musafir să determine unde este frigiderul sau mașina de spălat vase.

Aparate mai compacte

Electrocasnicele sunt din ce în ce mai mici și mai compacte, poate ai observat și tu acest lucru. Aparatele fiind compacte, avem mai mult loc pe planul de lucru și în sertare/dulapuri. Există numeroase electrocasnice compacte, din gama premium. Acestea conferă o alură rafinată unei bucătării mici.

Cuptoare încorporate

Indiferent dacă bucătăria este mai mare sau mai mică, cu toții ne dorim să maximizăm spațiul. Cum? Încorporând diferite aparate electrocasnice precum cuptoarele sau. Le putem încorpora chiar și în planul de lucru sau în insula de bucătărie.

Share:

Leave a reply