Sign in / Join

Oameni fără demnitate

630
0
Share:
lpf

LPF, o instituţie care o scaldă (Credit foto: lpf.ro)

Această mascaradă cu reducerea sau nereducerea numărului de echipe din Liga I numai în România se poate întâmpla. Nu văd nicăieri într-o ţară civilizată să se jongleze verbal cu o decizie votată deja de forurile competente. Ba vrem 14, ba 18, ba 16, acum am auzit o gogomănie şi mai mare, cu 20 de echipe în prima divizie!

Asta se întâmplă din cauza guvernărilor trecute de la LPF şi FRF, când se putea schimba totul în funcţie de interesele lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir şi, bineînţeles, în funcţie de interesele de moment ale prietenilor acestora. Dar şi din cauza “pisicismelor” actualilor conducători, care nu sunt în stare să spună clar şi răspicat: “Oameni buni, băgaţi-vă minţile în cap, nu se poate schimba sistemul competiţional deja aprobat de la un campionat la altul”. Adică nici n-a intrat în vigoare actualul sistem, că s-au găsit unii să-l şi schimbe! Asta e nesimţire ordinară, oameni buni!

Există aşa-zis patroni care nu sunt în stare să ţină o echipă măcar o lună pe banii lor, dar vor în Liga I, ca să sugă din drepturile tv, să mai dea câte o bombă la transferuri şi uite-aşa să se numească patroni de fotbal şi să mai câştige şi nişte bani.

În primul eşalon trebuie să rămână cluburile şi patronii care au potenţă financiară şi care aduc garanţii financiare înainte de startul sezonului! Ceilalţi se pot reorganiza la Liga a doua sau mai jos sau pot ieşi din fotbal.

Aşa că terminaţi, domnilor, cu milogeala asta stupidă! În sport, e nevoie de demnitate, pe care cei mai mulţi oameni de fotbal din România, din păcate, nu o au.

 

Florin Caramavrov

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER