O imagine cât o mie de cuvinte! Nicolae Stanciu și-a îmbrățișat tatăl, după meciul istoric de la EURO 2024. Povestea neștiută din urmă cu 15 ani

Ajuns la 31 de ani, Nicolae Stanciu a reprezentat România din postura de căpitan la EURO 2024.

Nicolae Stanciu și accidentarea gravă din anul 2009: „Nu ne-am permis să mergem la o clinică specializată”

Stanciu a fost și cel care a reușit primul gol al României la turneul final din Germania, iar reușita sa a ajuns rapid în marile publicații ale lumii. La finalul meciului, căpitanul primei reprezentative s-a dus în zona unde s-a aflat familia sa și și-a luat în brațe tatăl, care a fost alături de el în momentele grele.

Concret, în urmă cu 15 ani, Nicolae Stanciu s-a accidentat grav la genunchi și a fost nevoit să se recupereze singur, asta deoarece nu avea bani pentru a plăti un specialist.

În 2009, pe când avea 16 ani, Nicolae Stanciu a suferit o accidentare gravă la genunchi: ‘După ce m-am operat, am făcut exercițiile de recuperare acasă, singur. Nu ne-am permis să mergem la o clinică specializată. Legam o pungă de zahăr și făceam ce arăta în pozele pe care le primisem printate de la medicul din București‘.

Domnul din stânga imaginii este cel ce a cumpărat acea pungă de zahăr. Tatăl lui Nicu a fost la meciul cu Ucraina și inima lui a fost plină de mândrie! Mulțumim și noi, domnule Stanciu, fără acea pungă de zahăr iubitorii fotbalului poate nu s-ar mai fi bucurat de golul minunat al lui Nicu!„, a transmis FRF.

Nicolae Stanciu, al 5-lea căpitan din istoria României la EURO

Pe lângă golul superb marcat în poarta Ucrainei, Nicolae Stanciu a intrat direct în istoria naționalei României. Concret, mijlocașul a devenit al cincilea căpitan din istorie al primei reprezentative în cadrul unui Campionat European.

Costică Ștefănescu (EURO 1984), Gică Hagi (EURO 1996 și 2000), Cristi Chivu (EURO 2008) și Vlad Chiricheș (EURO 2016) sunt ceilalți jucători care au purtat banderola la EURO pentru naționala României.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare