Nudism cu un campion adorat de români. A folosit un plic uriaș pentru a-și acoperi „bărbăția”

Celebrul sportiv și actor John Cena a stârnit controverse uriașe la Gala Premiilor Oscar 2024, după ce a apărut complet dezbrăcat pe scenă. 

John Cena a apărut complet dezbrăcat pe scena Premiilor Oscar în timp ce prezenta premiul pentru ”cele mai bune costume”. Momentul care a stârnit hohote de râs în sală a făcut parte dintr-o scenetă care a adus un omagiu unuia dintre cele mai nebunești momente din istoria Premiilor Academiei, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă la cea de-a 46-a ediție a Premiilor Oscar, în 1974, în timp ce David Niven o prezenta pe Elizabeth Taylor, potrivit variety.com.

„La cea de-a 46-a ediție a Premiului Academiei din 1974, David Niven era în plină prezentare a lui Elizabeth Taylor, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă. Vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar alerga astăzi pe scenă? Am întrebat, vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar traversa scena astăzi? Nu ar fi o nebunie?”, a spus Jimmy Kimmel. 

În acel moment, John Cena a apărut din spatele scenei, încercând, parcă, să evite momentul jenant. „M-am răzgândit, nu vreau să mai fac schema cu protestatarul. Doar că nu mă simt bine în privința asta. Este un eveniment elegant. Sincer, ar trebui să vă fie rușine pentru că ați sugerat o idee atât de lipsită de gust” , a spus John Cena. 

John Cena și-a „făcut” curaj și a apărut complet dezbrăcat pe scena Premiilor Oscar

Însă, totul făcea parte dintr-o regie bine pusă la punct, astfel că actorul a apărut pe scenă în toată splendoarea lui, având în mâini doar un plic mare, care îi acoperea părțile intime. Publicul a fost în delir, râzând în hohote.

Mai mult, pentru că avea cum să mute plicul din zona intimă pentru a-l deschide, John Cena a ieșit elegant și a reapărut purtând un fel de „rochie”, dar de fapt era o bucată mare de material, care semăna mai degrabă cu o cortină. 

Jimmy Kimmel a venit în ajutorul lui John Cena și a prezentat nominalizații pentru „cele mai bune costume”. Până când au fost anunțate numele tuturor nominalizaților, John Cena s-a schimbat într-o „rochie elegantă”, pe care Jimmy Kimmel a fost văzut ajustând-o pe scenă. „Poftim, arăți minunat”, a spus comediantul. Luptătorul a anunțat apoi câștigătorul premiului: designerul „Poor Things” Holly Waddington.

Însă, deși partea cea mai dificilă trecuse, actorul și sportivul mai avea de rezolvat o mică problemă: ieșirea din scenă. Pentru a-și putea face ușoară ieșirea fără ca imaginile să surprindă mai mult decât necesar, în timp ce transmisiunea nu mai era în direct, câteva persoane au avut grijă să așeze cortina în jurul lui Cena, făcându-l să pară un împărat roman, astfel că actorul a reușit să își facă ieșirea în stil mare, fără a dezvălui mai mult decât ar fi fost cazul într-o asemenea situație.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare