Nu e Rapid! Un club din România vrea să-l transfere pe Florin Niță: „Am luat legătura cu el”

Florin Niță (37 de ani) este liber de contract în momentul de față, iar portarul României așteaptă să primească o ofertă convingătoare și să semneze cu noua formație.

Florin Niță, dorit de UTA Arad

După ce Dan Șucu a recunoscut că și l-ar dori pe Florin Niță la Rapid, acum a venit rândul celor de la UTA să vorbească despre un eventual transfer. Alexandru Meszar, finanțatorul clubului, a dezvăluit că a luat deja legătura cu portarul României de la EURO 2024 și a primit imediat un răspuns.

Niță le-a transmis celor de la UTA să mai aștepte, cel mai probabil pentru a vedea ce oferte are în această vară și pentru a lua o decizie finală cu familia sa. Portarul român este tentat mai degrabă să continue în străinătate, după despărțirea de Gaziantep.

”Eu mi l-aș fi și dorit pe Niță în poartă, de exemplu. Era fără contract și am luat legătura cu el, dar ne-a spus să mai așteptăm…”, a declarat Meszar, conform sportarad.ro.

Gaziantep s-a înțeles cu Georgios Athanasiadis

După mai multe runde de negocieri cu Florin Niță, Gaziantep s-a dat bătută și s-a reorientat spre un alt portar. Potrivit turcilor, fosta echipă a lui Marius Șumudică a ajuns la un acord cu Georgios Athanasiadis, de la AEK Atena.

Portarul în vârstă de 31 de ani se află din vara anului 2019 la AEK Atena, însă nu a reușit niciodată să fie numărul unu al echipei. Mai mult, în sezonul 2021/2022 a fost împrumutat în Moldova, la Sheriff Tiraspol.

Interesant este că Gaziantep a ales să continue cu aceeași stategie și să apeleze la un portar cu experiență, la fel cum s-a întâmplat în cazul lui Florin Niță. Rămâne de văzut dacă Georgios Athanasiadis va reuși să-l facă uitat pe goalkeeper-ul român, care a avut un sezon de senzație în Turcia.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare