Sign in / Join

Noul pariu al lui Țiriac joacă „sferturi” la Madrid

991
0
Share:

Chiar dacă Irina Begu și Simona Halep țin capul de afiș la Madrid Open – vor juca una împotriva alteia în „sferturi” -, adevăratul șoc la turneul patronat de Ion Țiriac l-a produs Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea

Jucătoarea română, beneficiara unui wild card, s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o pe germanca Laura Siegemund (6-4, 7-6). Cîrstea (26 ani, ajunsă pe locul 127 WTA) s-a impus în două ore și 6 minute în fața unei jucătoare venite din calificări, Siegemund (28 ani, 44 WTA) având, totuși, câteva rezultate deosebite în ultima vreme. Sorana a început meciul cu dreptul (1-0), dar apoi au urmat două game-uri adjudecate de Siegemund (1-2). Cîrstea a legat și ea două puncte consecutive și a trecut la conducere (3-2), iar la 4-3 a reușit un nou break, desprinzându-se la 5-3. Setul s-a încheiat 6-4 pentru româncă. În actul al doilea, Sorana s-a dezlănțuit: a fost 3-0 pentru ea, însă o cădere inexplicabilă a adus-o pe nemțoaică în avantaj (4-3 pentru Siegemund). Cîrstea a redresat situația și a revenit la cârma partidei (5-4), iar în tie-break s-a impus cu 11-9.

  • În turul următor, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Dominika Cibulkova, numărul 38 mondial, care a dispus în „optimi” de rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cu 2-6, 6-3, 7-5.
Share:

Leave a reply

NEWSLETTER