Nouă jucători din cei chemați pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe ar putea juca şi la Europeanul de tineret din acest an

111
0
Share:

Din cei 25 de jucători convocaţi de selecţionerul primei reprezentative pentru partidele cu Suedia şi Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020, nouă ar putea evolua şi la Europeanul de tineret din acest an, informează frf.ro, relatează News.ro.

Citește și: Alba Blaj va juca în prima manşă a finalei Cupei CEV, în compania echipei italiene Busto Arsizio

Aceştia sunt Cristian Manea, Ionuţ Nedelcearu, Tudor Băluţă , Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, Dennis Man, Ianis Hagi , George Puşcaş şi Andrei Ivan.

Dintre aceştia, 8 au evoluat în preliminariile precedente pentru naţionala de tineret, Manea, Nedelcearu, Marin, Cicâldău, Man, Ianis Hagi, Puşcaş şi Ivan.

Un alt aspect extrem de important, dintre cei 9 jucători U21 din actualul lot, 6 au fost promovaţi în prima reprezentativă chiar de Cosmin Contra, este vorba despre Nedelcearu, Băluţă, Cicâldău, Man, Hagi şi Puşcaş.

România va disputa primul meci din actualele preliminarii în Suedia, pe 23 martie, de la ora 19:00, meci ce va putea fi urmărit în direct la PRO TV.

Apoi, la trei zile distanţă, la Cluj-Napoca, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, partidă care va începe la ora 21:45 şi va putea fi urmărită în direct tot la PRO TV, echipa antreantă de Cosmin Contra va juca împotriva reprezentativei din Insulele Feroe.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER