Nicolae Dică nici nu a fost numit în funcție și deja creează mari probleme în club! Președintele îl vrea, principalul sponsor are „rezerve destul de mari”

Nicolae Dică este în continuare liber de contract după despărțirea de FC Voluntari, care s-a produs la jumătatea lunii martie, dar ar putea reveni în scurt timp în antrenorat.

FC Argeș l-a prezentat recent în mod oficial pe Dani Coman în funcția de președinte al clubului, iar la scurt timp s-a vehiculat informația conform căreia fostul portar l-ar dori pe Dică, de asemenea fost fotbalist la gruparea din Trivale, în funcția de antrenor principal.

Principalul sponsor de la FC Argeș are „rezerve destul de mari” legate de eventuala numire a lui Nicolae Dică în funcția de antrenor principal

Întrebat în legătură cu această chestiune, Viorel Tudose, principalul sponsor al clubului alb-violet, prin firma sa Getica 95, a prezentat o poziție destul de ostilă față de fostul tehnician de la FCSB, printre altele.

Este cunoscut faptul că el are o problemă cu Nicolae Dică din vara anului trecut, atunci când l-a dorit pe acesta în locul lui Alexandru Pelici, dar a fost refuzat de fostul atacant.

Acum, deși a admis că este dispus să treacă peste acel episod dacă Dani Coman va dori într-adevăr să construiască o echipă în jurul lui Nicolae Dică, Viorel Tudose a ținut totuși să spună și că are în continuare anumite rezerve legate de antrenorul în vârstă de 44 de ani.

Ce a spus Viorel Tudose despre acest subiect

„Dani Coman are mână liberă în alegerea antrenorului. Eu am spus-o, cât timp sunt aici, Nicolae Dică nu are ce căuta la FC Argeș. Între timp, domnul Dică a venit și am avut o discuție cu dânsul. Pentru binele lui FC Argeș, nu este vorba de orgoliu, las aceste discuții la o parte și sunt de acord cu orice antrenor își asumă Dani Coman, inclusiv Nicolae Dică.

Dani Coman are contract pe termen lung pentru a construi, eu nu mă opun deciziei lui de a veni chiar și cu Nicolae Dică. Am rezervele mele, în continuare, cu privire la Nicolae Dică. Destul de mari, dar sper ca, alături de Dani Coman, să demonstreze că este un antrenor care poate face performanță”, a spus Viorel Tudose, citat de iamsport.ro.

La finalul lunii august 2023, într-o reacție pentru prosport.ro, Viorel Tudose garanta că Dică nu va lucra la FC Argeș câtă vreme el va fi sponsor al acestui club:

„Sunt foarte dezamăgit și mâhnit. Simt că foștii mari fotbaliști ai lui FC Argeș nu doresc să ne ajute la greu sub nicio formă. Unul dintre ei este domnul Nicolae Dică, cel care dacă nu era FC Argeș în viața lui poate că nu ajungea niciodată la Steaua (n.r. actuala FCSB) și devenea un vânzător sau muncitor prin raioanele de la Bricostore sau Carrefour.

Ca suporter al lui FC Argeș mi-l doresc în continuare pe Dică antrenor principal la noi, dar ca manager, oficial și sponsor vă anunț public că atât timp cât eu voi ma fi la aceasta echipă Dică nu va mai avea șansa niciodată să mai fie antrenorul lui FC Argeș. Vă garantez! De ce? Ce mi-a făcut el mie nu se face niciodată. Mă înțeleg cu el să vină la FC Argeș, îl așteptăm să vină de la Budapesta, iar el se duce în Botoșani.

Bravo! Deci tu îi întorci la greu spatele clubului care te-a crescut și care te-a dat în lumea fotbalului mare”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare