Sign in / Join

Nico Rosberg erou: a salvat de la înec un copil!

547
0
Share:

Dovadă de curaj din partea lui Nico Rosberg și un gest ce nu va fi uitat prea curând, cel  puțin de cei care au fost martori la evenimentul petrecut în Principatul Monaco.

nico_1735392a

Erou al circuitelor de Formula 1, germanul Rosberg a făcut un gest eroic și pe o plajă din Monaco, Principatul în care are rezidența, salvând de la înec un copil, scrie cotidianul „Bild”. Aflat în prezent în Bahrain, acolo unde a luat startul în cel de-al doilea Mare Premiu de Formula 1 al sezonului, Rosberg nu a vrut să comenteze incidentul care s-a produs cu două săptămâni în urmă.
Potrivit „Bild”, cel mai citit cotidian din Germania, pilotul de la Mercedes se plimba cu schi-jetul împreună cu fiica sa de 7 luni, văzând la un moment dat un băiat de 5 ani în dificultate, în vreme ce prietenii lui ieșeau din apă. Excelent înotător, cu o reputație chiar din acest punct de vedere, vicecampionul mondial de F1 s-a asigurat că fiica sa este în siguranța, după care a plonjat în ajutorul copilului. L-a adus la mal, acolo unde i s-a acordat primul ajutor și, astfel, a fost salvat.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER