Niciunul dintre cei 23 de inculpaţi din scandalul de fraudă şi corupţie din fotbalul belgian nu mai este în detenţie provizorie

249
0
Share:

Niciunul dintre cei 23 de inculpaţi din scandalul de fraudă şi corupţie din fotbalul belgian nu mai este în detenţie provizorie, informează L’Equipe informează nes.ro

Miercuri, parchetul federal belgian a anunţat că trei dintre inculpaţi, între care şi agentul de jucători Mogi Bayat, au fost eliberaţi condiţionat, după plata unei cauţiuni.

În cazul lui Bayat, cauţiunea a fost de 150.000 de euro.

Mogi Bayat, fost conducător al clubului Charleroi devenit unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din Belgia, este suspectat că a manipulat mai multe transferuri pentru a-şi mări comisioanele, cu complicitatea altor impresari, a cluburilor sau a unor societăţi din Franţa, Anglia şi Luxemburg.

Ancheta este legată de suspiciuni de fraudă cu privire la plata salariilor şi a comisioanelor agenţilor de jucători, dar şi de două meciuri care ar fi fost truncate în beneficiul clubului Mechelen, în martie 2018.

Săptămâna trecută, a fost pus în libertate agentul de jucători Dejan Veljkovic, în schimbul angajamentului de a coopera cu autorităţile în această anchetă.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply