Ngezana a spus totul în Africa de Sud! Ce l-a șocat cel mai mult după ce s-a transferat la FCSB: „Sunt nebuni”

Siyabonga Ngezana (26 de ani) traversează cel mai bun moment al carierei sale, iar titlul de campion cu FCSB l-a făcut să devină o adevărată vedetă în Africa de Sud, țara sa natală.

Siyabonga Ngezana, impresionat de ceea ce a găsit la FCSB

Adus pentru 600.000 de euro din Africa de Sud, Ngezana s-a adaptat de minune și a devenit titular incontestabil la FCSB. Evoluțiile bune, dar și titlul de campion în SuperLiga l-au făcut pe apărătorul central să ajungă la prima reprezentativă a țării sale, dar și să fie protagonistul mai multor interviuri.

Recent, Siyabonga Ngezana a dezvăluit ce l-a impresionat cel mai tare după ce a ajuns la FCSB, asta deoarece nu mai întâlnise niciodată așa ceva de când se apucase de fotbal.

Mentalitatea jucătorilor de la FCSB este nebună, jucătorii plâng dacă pierd într-un antrenament. Personal, nu mai văzusem asta până acum la Kaizer Chiefs și atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi iau jocul în serios”, a spus Ngezana.

Siyabonga Ngezana, viitor incert la FCSB

Întrebat direct despre posibilitatea unei plecări, Siyabonga Ngezana a răspuns evaziv. Fundașul FCSB-ului a spus că este foarte fericit la clubul lui Gigi Becali, mai ales că a reușit să câștige primul său titlu de campion.

„Nu pot spune prea multe deoarece sunt mulțumit la această echipă și sunt încă sub contract. Sentimentul de a câștiga un titlu este grozav”, a spus Ngezana, potrivit SNL24.com.

Siyabonga Ngezana a ajuns în vara anului 2023 la FCSB, din Africa de Sud, pentru 600.000 de euro. Fundașul central a devenit titular incontestabil la campioana României, iar evoluțiile sale au intrat în atenția mai multor cluburi din Franța.

Concret, mai multe cluburi din Ligue 1 îl urmăresc pe Siyabonga Ngezana, iar Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri. Patronul FCSB-ului, care a cerut inițial 6 milioane de euro, a crescut pretențiile, iar acum solicită 8.3 milioane de euro pentru apărătorul central, anunță presa din Africa de Sud.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare