Neymar se lansează în …muzică

1096
0
Share:

Neymar, superstarul Barcelonei, simte că nu prea are șanse la „Balonul de Aur” atât timp cât Leo Messi și Cristiano Ronaldo sunt încă în activitate.

neymar

De aceea, brazilianul anunță că își începe cariera muzicală și poate prinde „Balonul de Aur” de aici, Grammy-ul! Miercuri, Neymar va lansa pe contul personal de Facebook prima sa melodie. „Miercuri îmi încep cariera muzicală și voi lansa prima melodie, pe pagina mea de Fb”, a anunțat atacantul Barcelonei.

Nu este pentru prima dată când Neymar cochetează cu muzica. El a mai publicat și în trecut pe rețelele sociale fotografii în care apare luând lecții de pian. De altfel, pentru brazilieni este o modă să împartă  fotbalul cu muzica. În trecut, inclusiv marele Pele a lansat pe piață câteva melodii, cel mai mare fotbalist din istorie fiind foarte aproape să scoată inclusiv un album.

Ultimul nume mare care și-a încercat norocul în muzică a fost Ronaldinho. „Dințosul” și-a dorit dintotdeauna să cânte, la petrecerile date de vestiarul Barcelonei el fiind responsabil cu momentul artistic.

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER