Neymar e ca și reîntors la Barcelona

14
0
Share:

Transferul lui Neymar (27 de ani) de la PSG la Barcelona poate fi mai aproape ca niciodată de realizare, potrivit Mediafax.

Juan de Dios Crespo, avocatul care i-a plătit clauza de rezilere brazilianului în urmă cu doi ani, a ajus la birourile clubului catalan pentru o discuţie. Această întâlnire poate fi interpretată în modul că mult mediatizata revenire a lui Neymar pe Camp Nou e aproape.

Citește și: Gabriela Firea anunță! Cine este câștigătorul licitației pentru cele 130 de autobuze noi, de tip hibrid

Neymar îşi doreşte cu tot dinadinsul să revină la Barcelona şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca acest lucru să se întâmple. Brazilianul a întârziat la reunirea lotului lui PSG şi, deşi a luat parte la pregătiri, Neymar nu a jucat nici în Supercupa Franţei, nici în prima etapă din Ligue 1. Leonardo, preşedintele clubului, a anunţat, duminică, 11 august, că brazilianul nu e în lot și că negocierile pentru transferul jucătorului sunt foarte avansate, dar fără a menţiona cu ce club.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa

Întâlnirea dintre Juan de Dios Crespo şi reprezentanţii Barcelonei vine la o zi după ce, din magazinul oficial al lui PSG, au dispărut toate tricourile cu Neymar, iar brazilianul a fost “şters” şi de posterele din magazin. Neymar a plecat de la Barcelona în vara lui 2017, în schimbul a 222 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a brazilianului.

Sursa: Stiripesurse.ro

Share:

Leave a reply

NEWSLETTER