NEWS ALERT! Marius Șumudică, refuzat de două echipe din Superliga în aceeași zi! Ghinioanele nu se mai termină pentru antrenor

După cum se știe deja destul de bine, Marius Șumudică a fost vehiculat în ultima perioadă drept o posibilă variantă de antrenor principal pentru Rapid și U Cluj.

Doar că în cursul zilei de joi ușile i s-au închis tehnicianului în vârstă de 53 de ani la ambele cluburi din Superliga. Mai întâi, chiar el a fost cel care a anunțat că Dan Șucu i-a transmis că în acest moment își dorește să numească un antrenor străin la gruparea din Giulești.

După Rapid, Marius Șumudică a ratat și posibilitatea de a merge să antreneze U Cluj

Iar după doar câteva ore, Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul lui U Cluj în acest moment, a informat că a ajuns la o înțelegere cu oficialii „șepcilor roșii” pentru ca înțelegerea sa, valabilă pe încă un sezon, să rămână în picioare.

Mai mult, fostul internațional a explicat că varianta reprezentată de Marius Șumudică nu a ajuns nici măcar să fie discutată în mod direct de către președintele clubului ardelean, Radu Constantea.

„Nu, nu, nu, aveam contract pe doi ani, încă un an. A rămas neschimbat contractul, da. S-a confirmat că mai am un an de contract și că nu se pune problema să reziliem. Am discutat, am clarificat niște lucruri, mi-am spus ofurile mele, cum văd eu lucrurile, ce trebuie făcut, să analizeze foarte bine situația și dacă consideră că există o persoană mai potrivită, eu mă retrag. Dar nu s-a pus problema.

Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că va continua și în sezonul viitor pe „Cluj Arena”

(n.r. despre zvonurile referitoare la Marius Șumudică) Eu cred că domnul președinte Radu Constantea nu cunoștea, sunt tot felul de oameni, impresari, directori sportivi, cum se întâmplă, e firesc. Nu au fost discuții purtate cu președintele clubului Radu Constantea. Nu, nu, absolut nimic, nu am discutat problema asta.

I-am lăsat să aleagă, să se gândească foarte bine, dacă ei nu sunt convinși sută la sută, nu e bine să mergem mai departe. Nici pentru mine nu a fost ușor, nici anul acesta, nici anul trecut. Le-am explicat, să fie foarte sinceri, că nu e nicio problemă, nu mă supăr, dar ei trebuie să fie convinși când iau această decizie.

Eu cred că suntem pe plus. Sigur, s-au făcut niște greșeli, niște achiziții, jucătorii care au venit, niciunii dintre ei nu au jucat la echipele lor. Unele achiziții au fost greșite, unii nu s-au adaptat stilului meu de joc, felului meu de a fi. Acum depinde de câți jucători rămân și de câți aduci”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare