NEWS ALERT | Încep negocierile pentru transferul lui Ionuț Radu! Singurul obstacol din calea mutării

Ionuț Radu (27 de ani) a ratat prezența la EURO 2024, după un sezon dezamăgitor la Bournemouth, în Premier League.

Genoa vrea să-l transfere pe Ionuț Radu

Din această vară, Ionuț Radu va reveni la Inter, însă campioana Italiei vrea să renunțe la portarul român. Potrivit Calciomercato, goalkeeper-ul este dorit de Genoa, iar clubul de care aparține și George Pușcaș este gata să înceapă negocierile pentru transfer.

Singurul impediment în momentul de față este reprezentat de salariul lui Ionuț Radu, care ar încasa la Inter un milion de euro pe sezon. În cazul în care mutarea se va realiza, portarul român va îmbrăca pentru a doua oară tricoul celor de la Genoa, formație pentru care a mai evoluat sub formă de împrumut în perioada 2018 – 2020.

Trecut pe la FCSB și Dinamo, Ionuț Radu a ajuns în Italia în anul 2013, la Pergolettese Youth. Ulterior, portarul a fost transferat de Inter Milano și a fost împrumutat de-a lungul anilor la formații precum Avellino, Genoa, Parma, Cremonese, Auxerre sau Bournemouth.

Ionuț Radu nu vrea să fie rezervă! Caută un club la care să fie titular

Como s-a aflat pe urmele lui Ionuț Radu, însă portarul român ar fi urmat să fie rezerva lui Adrian Semper. Acest statut nu i-a convenit goalkeeper-ului de la Inter, care a decis să refuze propunerea nou-promovatei din Serie A.

Potrivit italienilor, Radu își dorește să meargă la un club unde are postul de titular garantat. În ultimii ani, portarul român a trecut pe la formații precum Cremonese, Auxerre sau Bournemouth, însă nu a reușit să se impună în cele din urmă și a revenit la Inter Milano, lucru care se va întâmpla și în această vară.

Ajuns la 27 de ani, Ionuț Radu încă nu se regăsește, asta după ce, la un moment dat, era unul dintre cei mai promițători fotbaliști români.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare